تفاوت‌های کلیدی راهبران آموزشی و تربیتی؛ کانون توجه دوره توانمندسازی مدیران سمنان

تفاوت‌های کلیدی راهبران آموزشی و تربیتی؛ کانون توجه دوره توانمندسازی مدیران سمنان

  • 1404/1/24 یک‌شنبه

به گزارش اداره اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی آموزش و پرورش استان سمنان، علی‌اکبر شعبانی مشاور علمی مدیرکل آموزش و پرورش سمنان، در دوره آموزشی توانمندسازی مدیران به تبیین وظایف راهبران آموزشی و اهداف شغلی آن‌ها پرداخت.

وی در ادامه با اشاره به تفاوت‌های کلیدی راهبران آموزشی و تربیتی در سه حوزه دیدگاه، تأثیر و ارتباط، تصریح کرد: راهبران پیش‌رو همواره در خط مقدم حرکت می‌کنند و الگوی عملی برای تیم خود هستند.

شعبانی با استناد به تحقیقات ادواردو و همکاران به سال ۲۰۲۰، تفاوت ماهوی «رهبری» و «مدیریت» را تشریح و بر ضرورت عبور از سه گام اجرا، پذیرش و تبیین برای مؤفقیت طرح‌های آموزشی تأکید کرد.

وی هم‌چنین با مروری بر پیشینه تاریخی نظام‌های آموزشی، پنج اصل حاکم بر طرح توانمندسازی مدیران را مشارکت، تخصص، کاربردی‌بودن، انعطاف‌پذیری و ارزیابی مستمر برشمرد.  

مشاور علمی مدیرکل آموزش و پرورش سمنان با توجه به ساختار کمیته توانمندسازی مدیران، به تبیین جزئیات این طرح در چهار مرحله مبنی بر نیازسنجی، طراحی برنامه، اجرا و ارزیابی پرداخت و با اشاره به شش محور محتوایی پیشنهادی برای برنامه‌های توانمندسازی ازجمله مدیریت مالی و منابع انسانی، قوانین آموزشی، مدیریت بحران، ایمنی و به‌کارگیری فناوری اطلاعات، هدف از برگزاری این دوره آموزشی را ارتقای مهارت‌های مدیریتی و تبیین نقش راهبران آموزشی در استان سمنان و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در فرآیندهای آموزشی دانست.

منبع