بالاترین سرمایه دستگاه انسجام درونی، تیمی و تعامل و هم افزایی است

بالاترین سرمایه دستگاه انسجام درونی، تیمی و تعامل و هم افزایی است

  • 1404/1/1 جمعه

وزیر آموزش و پرورش در چهل و سومین جلسه شورای معاونان، اظهار کرد: بالاترین سرمایه دستگاه انسجام درونی، تیمی و تعامل و هم افزایی است.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، علیرضا کاظمی ظهر امروز در چهل و سومین جلسه شورای معاونان که در سالن جلسات دفتر وزیر برگزار شد، با قرائت دعای تحویل سال، گفت: تمام اتفافاتی که در زندگی ما رقم می‌خورد و مقدر می شود، برخواسته از اراده الهی است و ان شاء الله خداوند سال1404 را سال خوبی برای ما قرار بدهد.

وی با اشاره به همراهی بی نظیر دولت با آموزش و پرورش، اظهار کرد: در طول 45 سال گذشته، دکترپزشکیان تنها رییس جمهوری است که آموزش و پرورش را اولویت داده در صورتی که کشور با مسائل دیگری نیز مواجه است.

کاظمی تأکید کرد: آموزش و پرورش را باید با نگاه بلند و چتر فراگیر ببینیم و از تمام ظرفیت های نظام تعلیم و تربیت استفاده کنیم.

کاظمی با اشاره به کسب عنوان خادم القرآن از سوی مدیرکل قرآن، نماز و عترت، تصریح کرد: از زحمات اداره کل قدردانی می‌کنم و کسب این عنوان را به مديرکل و همکاران شان تبریک می گویم.

وی ادامه داد: آموزش و پرورش می تواند در این حوزه فعالیت هایی مؤثری انجام بدهد و سرآمد و الگو باشد.

وزیر آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: در طول هفت ماه گذشته اعضای شورای معاونان اقدامات و تلاش های بسیاری داشتند که من قدردان آنها هستم.

وی افزود: باید به این موضوع بیاندیشیم که در مجموعه ای که تحویل گرفتیم چه توفیقاتی داشتیم، آیا از آن ها راضی هستیم یا خیر و بعد از آن با برنامه ریزی اشکالات و ایرادات را برطرف کنیم تا کسب موفقیت ها بیشتر شود.

کاظمی اذعان کرد: بالاترین سرمایه دستگاه انسجام درونی، تیمی و تعامل و هم افزایی است. تیم یعنی یک مجموعه همدل که همدیگر را قبول دارند و کمک می کنند.

در ادامه وزیر آموزش و پرورش با قدردانی مجدد از تمامی تلاش ها و اقدامات صورت گرفته در حوزه های مختلف، بر پیگیری مواردی از جمله؛ اجرایی سازی سند تحول بنیادین و عملیاتی کردن برنامه ها و طرح های کارگروه هوش مصنوعی، تعامل سازنده با نمایندگان مجلس، مستند سازی املاک، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، استفاده از ظرفیت آموزش و پرورش در برنامه های قرآنی، تحول در برنامه های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، برنامه ریزی بهتر در باشگاه دانش پژوهان جوان، امانتداری از سرمایه فرهنگیان در صندوق ذخیره فرهنگیان، پروژه مهر، امتحانات نهایی و تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور، سوادآموزی، پژوهش، ثبت نام دانش آموزان مدارس شاهد، سیستم یکپارچه، انجمن اولیا و مربیان، برنامه ریزی برای بانوان فرهنگی و دختران دانش آموز، نظارت بر شهریه های مدارس غیردولتی، شوراهای آموزش و پرورش، مدارس خارج از کشور، پيگيري تحول در برنامه درسی، عدالت آموزشی، ترک تحصیل و بازماندگان از تحصیل، مدرسه سازی و... اشاره و تأکید کرد.

 گفتنی است‌؛ وزیر آموزش و پرورش در این جلسه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم فرشیدی، وی را وزیر معلم دانست برای وی طلب آمورزش و غفران الهی نمود.

منبع