لزوم انجام فعالیت‌های ‌حرفه‌ای برای بازیابی هویت حقیقی دخترانه و هویت حقیقی پسرانه از راهکارهای مقابله با آسیب‌های اجتماعی است

لزوم انجام فعالیت‌های ‌حرفه‌ای برای بازیابی هویت حقیقی دخترانه و هویت حقیقی پسرانه از راهکارهای مقابله با آسیب‌های اجتماعی است

  • 1403/12/21 سه‌شنبه

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی؛ فاطمه محمدبیگی در هشتمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان قزوین که با موضوع نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان «نماد» در سالن جلسات استانداری قزوین برگزار شد، اظهار کرد: بحث طلاق خیلی خطرناک است که متاسفانه دست‌ پخت سیاست‌های نامناسبی است که در سال‌های گذشته و در دولت‌ها و مجالس مختلف رقم خورده و همه به نوعی مقصر هستند.

وی افزود: از طرفی فرآیندهای جهانی مثل حوزه گلوبالیسم و ارتباطات بین‌المللی جهان که به یک دفعه دنیا را تسخیر کرد و از سوی دیگر در دوره کرونا و در اختیار گذاشتن گوشی به دانش‌آموزان برای آموزش در فضای شاد، افزایش آسیب‌های اجتماعی سرعت بیش‌تری به خود گرفت.

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برای مقابله و کنترل آسیب‌های اجتماعی پیشنهاد می‌شود تا در مدارس به توانمندسازی و آگاه‌سازی والدین پرداخته شود و تلاش کنیم تا با کمک ظرفیت مساجد، تشکل‌های مردمی و بسیج بتوانیم آموزش والدین را ارتقاء دهیم.

ایشان عنوان کرد: لزوم انجام فعالیت‌های ‌حرفه‌ای برای بازیابی هویت حقیقی دخترانه و هویت حقیقی پسرانه یکی دیگر از راهکارهای مقابله با آسیب‌های اجتماعی است. 

وی تصریح کرد: بحث گسترش آموزش و ترویج زیست عفیفانه، آموزش رعایت محرم و نامحرم همچنین آموزش مسائل و موازین شرعی به دانش‌آموزان در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی بسیار حائز اهمیت است.

محمدبیگی عنوان کرد: امیدواریم قانون حجاب و عفاف جدید ابلاغ شود. ما ۱۶ قانون از قبل داریم و با اضافه شدن یک قانون دیگر به آن شامل ۱۷ قانون می‌شود و بدین شکل بسترهای خوبی برای انجام کارهای فرهنگی به وجود می‌آید.

این مسئول یادآور شد: پنج میم «مادر، منزل، مدرسه، مسجد و محله» به یک میم ششم هم نیاز دارد که آن هم میم فضای مجازی است. باید یک ارتباط منطقی بین این ۶ میم برقرار شود تا به نتایج مثمرثمری در بحث کنترل آسیب‌های اجتماعی برسیم.

وی بیان کرد: تقویت اردوهای گردشگری یک روزه برای دانش‌آموزان در فضای داخل شهر هم بسیار در ایجاد نشاط و آرامش درونی آنان موثر بوده و با پر کردن اوقات فراغت دانش‌آموزان، در بحث کاهش آسیب‌های اجتماعی کمک‌کننده است.

محمدبیگی در پایان عنوان کرد: گسترش برنامه‌های مربوط به حوزه استحکام خانواده از قبیل اجرای طرح‌های کاهش طلاق، لزوم بازنگری در برنامه‌های آموزش و پرورش و برنامه‌های بهزیستی و تعیین اینترنت ویژه قشرهای مختلف دانش‌آموزی و دانشجویی از دیگر اقداماتی است که باید مدنظر قرار بگیرد.

منبع