
جلسه هماندیشی با معاونین آموزش ابتدایی نواحی، شهرستانها و منطقه استان برگزار شد.
حسینی فاضل معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش قم در این جلسه با استناد به راهکار 17-3 سند تحول بنیادین آموزش و پرورش که بر اصلاح و بهروزآوری روشهای تعلیم و تربیت و بکارگیری روشهای فعال، گروهی و خلاق تاکید دارد و همچنین تاکید ریاست محترم جمهوری بر اصلاح روشهای آموزش و تحول در محیطهای یادگیری، اجتماعات، گفت: برنامه یادگیری معلمان دوره ابتدایی استان قم در قالب گروههای ۱۵ الی ۲۰ نفره تشکیل میگردد که هدف اصلی این برنامه، جایگزینی روشهای تدریس فعال مبتنی بر کارگروهی و خلاقانه بهجای روشهای سنتی در کلاسهای درس و سایر محیطهای یادگیری است.
وی افزود: در این رویکرد، معلمان بهعنوان راهبران آموزشی و تربیتی، نقش محوری در هدایت فرآیند یاددهی- یادگیری و تربیت ایفا میکنند.
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش قم در خصوص جزئیات و اقدامات این برنامه خاطر نشان کرد: تشکیل کمیته تخصصی علمی در معاونتهای آموزش ابتدایی استان و نواحی و مناطق با هدف استفاده از تمام ظرفیتهای علمی و تخصصی آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان استان جهت معرفی روشهای فعال گروهی و خلاقانه تدریس به سایر همکاران برگزار شده است.
وی افزود : همچنین تولید محتوای تخصصی، اطلاعرسانی گسترده در مدارس ابتدایی استان جهت آگاهی از این طرح، تشکیل جلسات مدیران مسیری جهت تبیین، آگاهیبخشی و تشکیل اجتماعات یادگیری معلمان پایههای ۶گانه بهصورت حضوری و مجازی، تولید و به اشتراکگذاری محتواهای آموزشی و تربیتی خلاقانه و کاربردی توسط معلمان منجر شده است.
حسینی فاضل خاطر نشان کرد: تبادل نظر و بحث در مورد محتواهای ارسالی از ستاد، استان، مناطق و شهرستانها و به اشتراک گذاشتن تجربیات موفق و نمونههای عملی تدریس فعال و تربیتی در قالب تصاویر و فیلمهای آموزشی از جمله اقدامات مهم در اجرای برنامه اصلاح روشهای آموزش و تحول در محیطهای یادگیری با تاکید بر تشکیل اجتماعات یادگیری معلمان است.
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش قم در آخر تاکید کرد: حضور سرگروههای آموزشی و کارشناسان آموزشی در گروههای اجتماعات یادگیری معلمان الزامی است.
منبع