
معلمان؛ طلایهداران تحول در نظام تعلیم و تربیت
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، سجاد صدیقی، مسئول سازمان بسیج فرهنگیان، در اختتامیه رویداد ملی پرسا با تأکید بر اهمیت نقش معلمان در نظام آموزشی کشور اظهار داشت: برای آینده تعلیم و تربیت باید از ظرفیت معلمان بهره بگیریم. هیچ راهی جز ورود مستقیم معلمان به مسائل آموزش و پرورش وجود ندارد.
پایبندی به اندیشههای رهبر انقلاب، مسیر تحول نظام آموزشی
وی با اشاره به ضرورت پایبندی به چارچوب فکری مقام معظم رهبری در حوزه تعلیم و تربیت افزود: اگر به دنبال تحولی جدی در آینده آموزش و پرورش هستیم، باید به اندیشههای رهبر انقلاب ملتزم باشیم. هیچکس به اندازه ایشان شناخت و درک عمیقی از مسائل تعلیم و تربیت کشور ندارد. امروز بسیاری از ارادههای نواندیش در نسل جوان معلمان، چه از لحاظ مبنایی و چه از نظر انگیزه، از اندیشههای ایشان الهام گرفتهاند.
لزوم استقامت و همافزایی معلمان برای پیشبرد اهداف آموزشی
صدیقی با تأکید بر اهمیت ایستادگی باورمندانه در مسیر انقلاب تصریح کرد: برای آینده انقلاب، راهی جز پایداری محکم و متعهدانه در مسیر تعلیم و تربیت نداریم.
وی در ادامه، با اشاره به آیه شریفه «إِنَّ الَّذِينَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا» افزود: پذیرفتن مسئولیت در آموزش و پرورش، همراه با چالشهایی است که باید با ارادهای قوی برای حل آنها گام برداشت. ما باید همچون زنجیرهای به هم پیوسته باشیم؛ یدالله مع الجماعه.
راهاندازی قرارگاههای استانی برای حل چالشهای آموزشی
وی در پایان، با گرامیداشت یاد شهید کاظمی آشتیانی، شهید طهرانی مقدم و شهید احمدی روشن، از معلمان خواست تا با عزم جدی برای حل مسائل آموزش و پرورش وارد میدان شوند و خاطرنشان کرد: اگر اراده ما یکی شود، میتوانیم قدرتی عظیم برای جمهوری اسلامی ایران ایجاد کنیم.
صدیقی همچنین از تشکیل قرارگاههای استانی در حوزه تعلیم و تربیت خبر داد و گفت: کارگروههای تخصصی معلمان در راستای بررسی چالشهای نظام آموزشی شکل گرفتهاند تا با استمرار گفتوگوهای علمی و عملیاتی، راهکارهای مؤثری برای آینده آموزش و پرورش ارائه دهند.
منبع