لزوم برنامه‌ریزی دقیق روسای شهرستانها ومناطق جهت اجرای مطلوب پروژه مهر

لزوم برنامه‌ریزی دقیق روسای شهرستانها ومناطق جهت اجرای مطلوب پروژه مهر

  • 1403/12/12 یک‌شنبه

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد بر برنامه‌ریزی دقیق روسای آموزش وپرورش شهرستانها ومناطق جهت اجرای مطلوب پروژه مهر تاکید کرد.

به گزارش اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد،سیدمحمد رمضانی در جلسه‌ی روسای شهرستان‌ها و مناطق ۱۳گانه استان به تشریح برنامه‌هایی همچون پروژه مهر، اصلاح زیرساخت‌ها و بهبود مدیریت منابع انرژی پرداخت و تأکید کرد: برنامه‌ریزی دقیق روسای شهرستانها و مناطق جهت اجرای سریع این پروژه‌ها باید از همین امروز آغاز و در دستور کار قرار گیرد.

وی افزود: متاسفانه آموزش وپرورش استان در سال گذشته در اجرای پروژه مهر جزو استانهای آخر بود که باید برای برنامه‌ریزی منظم و اصولی سال تحصیلی آینده از همین امروز کمیته های 9 گانه فعال و فعالیتهای مقدماتی را انجام دهند.

معاون پشتیبانی، برنامه‌ریزی و توسعه منابع به اهمیت تکمیل شناسنامه مدارس اشاره کرد و گفت: برنامه‌ریزی برای نگارش موارد مورد ارزیابی در تهیه شناسنامه مدارس طی دو سال گذشته انجام شده است. با تکمیل دقیق این شناسنامه‌ها، مشکلات آموزشی سریع‌تر حل خواهد شد.

وی لزوم تخصیص بهینه تجهیزات، نظارت منظم بر لیست اموال و صیانت از اموال را امری ضروری دانست و تصریح کرد: اموال اسقاطی که قابل استفاده نیستند باید در تابستان جمع‌آوری شده و با رعایت روندهای اداری به فروش برسند.

رمضانی همچنین به اهمیت توزیع مناسب نیروی انسانی اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: هر دبیر باید در زمینه تخصصی خود فعالیت کند.

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع به اهداف برنامه رئیس‌جمهور در حوزه عدالت آموزشی اشاره کرده و گفت: زیرساخت‌ها باید اصلاح شود و مدارس سنگی نیز تخریب و بازسازی شوند.

وی به چالش‌های آموزش و پرورش نیز اشاره کرد و افزود: مدیر خوب باید چالش‌های قبلی را برطرف کرده و چالش جدیدی ایجاد نکند.

فرزاد آذریان معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این جلسه بر نقش حیاتی آموزش ابتدایی در توسعه نظام آموزشی تأکید کرد و اجرای دقیق طرح‌های بالادستی را از مهم‌ترین راهبردهای بهبود کیفیت آموزشی دانست.

وی با بیان اینکه موفقیت در آموزش و پرورش نیازمند هم‌افزایی، اتحاد و همکاری تمامی ارگان‌ این نهاد است تصریح کرد: ارتباط موثر بین دانش‌آموز و معلم و همه‌ی اعضا باعث افزایش بازدهی خواهد شد.

آذریان اجرای طرح‌های حامی، شهاب، تدریس دیجیتال و توانمندسازی معلمان را از مهم‌ترین اقدامات در حوزه آموزش ابتدایی برشمرد و خاطرنشان کرد: طرح حامی که با ساختار استان ما سازگار است با هدف کاهش فقر یادگیری و حمایت از دانش‌آموزان اجرا می‌شود.

وی گفت: طرح شهاب که با الگوگیری از کشورهای توسعه‌یافته جنوب شرق آسیا تدوین شده، استعدادهای هشت‌گانه دانش‌آموزان را شناسایی و هدایت می‌کند تا از ظرفیت‌های آنان برای افزایش توانمندی‌شان استفاده شود.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان، توانمندسازی معلمان و تدریس دیجیتال را از دیگر برنامه‌های اولویت‌دار دانست و تأکید کرد: معلمان ما باید با دانش‌های نوین آموزشی آشنا باشند و از آن در فرآیند تدریس بهره ببرند، چرا که بدون افزایش دانش و مهارت معلمان تحقق اهداف آموزشی امکان‌پذیر نیست.

منبع