
مدیر کل آموزش و پرورش لرستان در میدان ؛بازدیدهای سرزده،شنیدن دغدغه ها و پیگیری فوری مشکلات
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان، سید عیسی سهرابی، امروز در بازدیدهایی سرزده، به بررسی وضعیت مدارس، گفتوگو با دانشآموزان و فرهنگیان و پیگیری مشکلات پرداخت.
نخستین مقصد مدیرکل، پژوهشسرای شهید خیرالله حقیر بود؛ مرکزی که مراحل پایانی ساخت خود را سپری میکند و قرار است به یکی از پایگاههای مهم علمی و پژوهشی استان تبدیل شود.
در جریان این بازدید، سهرابی با مشاهده برخی موانع و کمبودهای موجود، بلافاصله با یونس بهاروند ایراننیا، مدیرکل نوسازی مدارس استان، تماس گرفت و درخصوص مشکلات این مجموعه گفتوگو کردندو برخی موانع را همانجا پیگیری ورفع کردند
او در این خصوص گفت:
نمیتوانیم تکمیل چنین مراکز مهمی را به تأخیر بیندازیم. پژوهشسراها ظرفیتهای بینظیری برای شکوفایی استعدادهای دانشآموزان هستند
پس از این بازدید، مدیرکل بدون اطلاع قبلی وارد مدرسه آیتالله طالقانی شد و به میان دانشآموزان رفت. این حضور، فرصتی شد تا دانشآموزان دغدغههای خود را درباره امکانات، فضای آموزشی و نیازهای مدرسه با او در میان بگذارند.
او همچنین با مدیر، معاونین و معلمان این مدرسه نشستی صمیمانه داشت و درخصوص چالشهای آموزشی و اجرایی مدرسه گفتوگو کرد.
سهرابی در ادامه بهصورت سرزده وارد اداره آموزش و پرورش ناحیه ۲ شد و این حضور، فرصتی شد تا فرهنگیان و مردم بدون واسطه مسائل خود را با او در میان بگذارند.
او همچنین با همکاران اداری دیدار کرد، به اتاقهای مختلف سر زد و در فضایی صمیمانه با کارکنان گفتوگو کرد. این بازدید در نهایت به دفتر مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۲ ختم شد، جایی که در آن لحظه جلسه کارگروه روانی – اجتماعی در حال برگزاری بود. مدیرکل نیز در این جلسه شرکت کرد و در بحثهای آن حضور یافت.
در این نشست، معاونان حوزههای پشتیبانی، ابتدایی، متوسطه، پرورشی و ارزیابی عملکرد، نقطه نظرات خود را مطرح کردند و مدیرکل ضمن ارائه راهکارهای عملی، بر تسریع در حل چالشهای آموزش و پرورش تأکید کرد.
او در بخشی از سخنان خود گفت:
«ما نمیتوانیم صرفاً منتظر بمانیم و مشکلات را به آینده موکول کنیم. بسیاری از مسائل باید در لحظه حل شوند، و ما باید با حضور میدانی و ارتباط مستقیم با مدیران و مسئولان، سرعت عمل را در تصمیمگیریها افزایش دهیم.»
مدیرکل آموزش و پرورش در این بازدیدها، پس از شنیدن صحبت های همکاران ناحیه 2 برخی محورهای کلیدی برای بهبود شرایط آموزشی استان را مطرح کرد که از جمله آنها میتوان به موارد زیر اشارکرد:
-ساماندهی مشاوران غیرمرتبط در مدارس برای ارتقای کیفیت مشاوره تحصیلی و تربیتی
-: برگزاری واقعی آزمون مدیران مدارس و برگزاری دورههای آموزشی تخصصی برای آنها
-ساماندهی نقل و انتقال معلمان بر اساس ضوابط مشخص
-تجهیز و استانداردسازی کانونهای فرهنگی و تربیتی
-بررسی وضعیت سرمایشی و گرمایشی ستاد اسکان فرهنگیان
-ساماندهی فضاهای آموزشی و هنرستان ها