
تقسیم کار و شبکهسازی مناسب، تمامی امکانات موجود در یک منطقه جهت توسعه مدارس
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استانتهران در نهمین روز از اسفند ماه ۱۴۰۳،آیین افتتاحیه مدرسه ۱۲کلاسه مشارکتی خیر « احمد بهنام جو» در منطقه رباط کریم با حضور علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش،یوسف بهارلو مدیر کل آموزش و پرورش شهرستانهای استانتهران،حمیدرضا خانمحمدی رئیس سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور ،حجت الاسلام حسن ترابی امام جمعه رباط کریم ، حسن قشقاوی نماینده مردم رباط کریم و بهارستان، جعفر شریعتی رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستانهای استان تهران، اعضای هیئت مدیره مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان رباط کریم و خانواده خیر نیک اندیش، احمد بهنامجو برگزار شد.
یوسف بهارلو، مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران، ضمن خیر مقدم به وزیر آموزش و پرورش و سایر مسئولان، بر اهمیت گسترش فضاهای آموزشی در مناطق پرجمعیت تأکید کرد.
در ادامه مراسم مدیران پروژههای توسعه فضای آموزشی شهرستانهای اسلامشهر، ناحیه یک بهارستان، ناحیه دو بهارستان و اسلامشهر، گزارشی از وضعیت تراکم دانشآموزی و نیازهای آموزشی این مناطق ارائه دادند.
در این گزارشها، به کمبود سرانه فضای آموزشی، افزایش جمعیت دانشآموزی و ضرورت احداث مدارس جدید اشاره شد. همچنین، روند اجرای پروژههای در دست اقدام و موانع پیش رو بررسی شد.
علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش در ادامه جلسه ضمن قدردانی از خیرین مدرسهساز و تأکید بر لزوم توسعه فضای آموزشی، بر تسریع در روند نوسازی مدارس تأکید کرد.
وی با اشاره به چالشهای موجود در شهرستانهای استان تهران، از مسئولان سازمان نوسازی مدارس خواست تا با برنامهریزی دقیقتر، روند توسعه فضاهای آموزشی را در این مناطق سرعت ببخشند.
همچنین، بر استفاده حداکثری از ظرفیتهای محلی، خیرین و بخش خصوصی برای رفع کمبودهای آموزشی تأکید شد.
در این راستا، مقام عالی وزارت تاکید کرد با تقسیم کار و شبکهسازی مناسب، تمامی امکانات موجود در یک منطقه برای توسعه مدارس به کار گرفته شود.همچنین بر اهمیت بهبود کیفیت آموزشی همزمان با توسعه فضاهای مدارس تأکید شد.
در پایان، وزیر آموزش و پرورش بر لزوم همکاری همه نهادها، مسئولان محلی و خیرین تأکید کرد و خواستار مشارکت گستردهتر برای رفع کمبودهای آموزشی در مناطق محروم شد. همچنین، از تمامی مدیران آموزش و پرورش خواسته شد تا با شناسایی دقیق نیازهای مناطق تحت مدیریت خود، زمینه را برای اجرای سریعتر پروژههای مدرسهسازی فراهم کنند.