طلاب و روحانیون، بازوان فرهنگی مدارس در مسیر تربیت دینی و کاهش آسیب‌های اجتماعی

طلاب و روحانیون، بازوان فرهنگی مدارس در مسیر تربیت دینی و کاهش آسیب‌های اجتماعی

  • 1403/12/7 سه‌شنبه

به گزارش اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان هرمزگان؛ حجت‌الاسلام والمسلمین حمید نیکزاد، مشاور وزیر آموزش و پرورش در ستاد همکاری‌های حوزه‌های علمیه و وزارت آموزش و پرورش، در نشست بررسی همکاری‌های این دو نهاد که با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمد عبادی زاده نماینده ولی فقیه در هرمزگان و محمد قویدل مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان برگزار شد بر اهمیت پیوند مسجد، مدرسه و خانواده تأکید کرد و از برنامه‌های ویژه برای تأسیس مدارس وابسته دولتی خبر داد.
وی عنوان کرد: «اگر دانش‌آموز به مسجد متصل شود، هویت دینی و تربیتی او بیمه خواهد شد. این اتصال باید به‌گونه‌ای باشد که دانش‌آموز با علاقه و انگیزه شخصی در مساجد حضور پیدا کند و این امر از طریق برنامه‌ریزی مدون و اجرای طرح‌های فرهنگی و تربیتی ممکن خواهد شد.»
مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت تأسیس مدارس وابسته دولتی گفت: «این مدارس تحت نظارت آموزش و پرورش باقی خواهند ماند و نیروی انسانی، فضای آموزشی و برنامه‌های درسی همچنان در چارچوب آموزش و پرورش تعریف می‌شود. اما حوزه‌های علمیه در این مدارس حضور فعال خواهند داشت و برنامه‌های فوق‌برنامه با رویکرد اسلامی و تربیتی را تقویت خواهند کرد.»
وی خاطرنشان کرد: «برای عملیاتی شدن این طرح، مدارس مستعد در استان شناسایی و پس از تصویب در شورای آموزش و پرورش استان، فرآیند اجرایی آن آغاز خواهد شد. همچنین بودجه‌ای به میزان شش میلیارد ریال برای پیشبرد این برنامه در نظر گرفته شده است.»
حجت‌الاسلام نیکزاد در ادامه بر نقش طلاب و مبلغان دینی در کاهش آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد و افزود: «شبکه‌سازی این افراد در مدارس، نقش مؤثری در هویت‌بخشی دانش‌آموزان خواهد داشت. در همین راستا، دستورالعمل جدیدی برای اجرای طرح "امین" تدوین شده که مدارس و طلاب باید با دقت آن را مطالعه و اجرایی کنند.»
وی در پایان از همراهی و حمایت حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی زاده نماینده ولی‌فقیه در استان،  مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان، و سایر مسئولان قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد که این همکاری‌ها به تقویت نظام تربیتی و دینی در مدارس منجر شود.

منبع