نقش کلیدی خیرین مدرسه‌ساز در توسعه فضاهای آموزشی و تربیتی

نقش کلیدی خیرین مدرسه‌ساز در توسعه فضاهای آموزشی و تربیتی

  • 1403/12/7 سه‌شنبه

استاندار استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: خیرین مدرسه ساز همواره یاریگر مجموعه آموزش و پرورش هستند و در ایجاد فضاهای آموزشی برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان نقش کلیدی دارند.

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد؛‌‌ یدالله رحمانی در جلسه‌ای که با حضور مدیر کل آموزش و پرورش و مجمع خیرین مدرسه ساز استان کهگیلویه و بویراحمد در تهران برگزار شد با تقدیر و‌تشکر  از همراهی و همکاری  خیرین مدرسه ساز. و نقش مهم  آنان در جامعه گفت: خیرین مدرسه ساز همواره یاریگر مجموعه آموزش و پرورش هستند و در ایجاد فضاهای آموزشی برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان نقش مهم و کلیدی دارند.

وی با اشاره به نقش حیاتی مدرسه در تعلیم و تربیت دانش‌آموزان، افزود: مدرسه به‌عنوان نقطه‌ای اساسی در آبادانی و پیشرفت کشور، باید فضایی باشد که نه تنها محیطی موثر برای آموزش فراهم کند، بلکه جذاب و انگیزه‌بخش نیز باشد تا فرآیند یادگیری در آن به بهترین نحو ممکن صورت پذیرد.

 رحمانی  به برنامه های دولت نیز اشاره کرد و گفت: عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی، مهمترین برنامه دولت چهاردهم در حوزه آموزش و پرورش است که مدیران کل آموزش و پرورش و نوسازی مدارس این موضوع را به‌طور جدی باید دنبال کنند.

رحمانی تاکید کرد: کمیته خاص عدالت در فضای آموزشی به صورت هفتگی با هدف حذف مدارس کانکسی و مدارس سنگی، تخریب و بازسازی مدارس فرسوده، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، تامین فضاهای آموزشی برای نهضت ملی مسکن، حذف کلاس‌های درس با تراکم بالای ۳۵ نفر و کلاس‌هایی با سرانه آموزشی زیر ۳ مترمربع برگزار شود.

ایوب رضایی مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این جلسه  با تقدیر از فعالیت‌های. خیرین مدرسه ساز در کمک به رفع مشکلات آموزش و پرورش گفت: طرح نهضت ملی توسعه عدالت در فضا‌های آموزشی، فرمان رئیس جمهور در نهضت مدرسه سازی و توجه به کیفیت آموزشی است  که با قوت و قدرت در استان روزانه پیگیری می‌شود.

وی با بیان اینکه خیرین همواره  در کنار آموزش و پرورش بوده‌اند،خاطرنشان کرد: قرار است از ظرفیت خیرین، علاوه بر امر مدرسه‌سازی، در برگزاری کارگاه‌های هوش مصنوعی و توانمندسازی معلمان برای آشنایی آنان با فناوری‌های نوین، همچنین در برگزاری کلاسهای فوق برنامه برای تقویت بنیه علمی دانش‌آموزان نیز استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه با اجرای طرح نهضت عدالت آموزشی  ۱۳۴ مدرسه سنگی در استان تا شهریور ماه ۱۴۰۴ جمع آوری می‌شود، افزود: ۵۷ مدرسه توسط بنیاد علوی، ۳۱ مدرسه توسط نوسازی مدارس، ۴ مدرسه خیران و ۴۲ مدرسه نیز توسط فرمانداران ساخته می‌شود.

مدیرکل آموزش وپرورش استان توجه به کیفیت آموزشی را از دیگر موارد مورد تاکید رئیس جمهور است عنوان کرد و گفت: ایجاد محیط‌های متنوع و مناسب یادگیری و استفاده از روش‌های نوین در تدریس و توانمندسازی معلمان نقش مهمی در فرآیند یاددهی، یادگیری و ارتقا کیفیت آموزشی دارد.

مدیرکل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان هم گفت: نوسازی مدارس با بسیج امکانات و استفاده از همه ظرفیت‌ها برای اجرای دقیق این طرح تلاش می کند.

سید رضا حسینی نیک افزود: به صورت روزانه پیگیر مدارس سنگی در طرح نهضت ملی توسعه عدالت درفضا‌های آموزشی هستیم.

در این جلسه رئیس . مدیرعامل و نائب  رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز  به بیان گزارشی از فعالیت‌های مجمع خیرین مدرسه ساز در سطح استان پرداختند و بر برنامه ریزی منسجم برای رفع مشکلات فضاهای آموزشی تاکید کردند.

منبع