مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان در دومین روز از هفته گزینش با خانواده معلم شهید گزینش گر،  غلامرضا جعفری دیدار کرد

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان در دومین روز از هفته گزینش با خانواده معلم شهید گزینش گر، غلامرضا جعفری دیدار کرد

  • 1402/10/10 یک‌شنبه

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان رضا رضایی در این دیدار گفت: اگر استقامت و شجاعت شهدا نبود اکنون این آرامش را نداشتیم و باید مردم و ملت ما قدرشناس شهدا و خانواده معظم شهدا باشند زیرا انقلاب اسلامی به برکت خون شهیدان به جایگاه والایی رسیده و اکنون خانواده شهیدان، سرمایه‌های انقلاب هستند.

وی دیدار با خانواده شهدا را روحیه‌بخش دانست و افزود: حضور در کنار خانواده شهدا توفیق الهی برای مسئولان و خدمتگزاران نظام است.

رضایی وجه مشترک شهدا را اطاعت‌پذیری از ولایت فقیه و داشتن ادب و اخلاق و احترام به پدر و مادر عنوان کرد و گفت: در دوره‌ای که خیلی‌ها در خواب بودند این شهدا مشعل روشن‌گری و هدایت را برای ما روشن کردند تا از سردرگمی و حیران بودن نجات پیدا کنیم.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان خاطر نشان کرد: اگر بخواهیم عاقبت به خیر، رستگار و عزتمند شویم باید مسیر شهدا را طی کنیم، حضور خودمان را در منازل شهدا پر رنگ کنیم.

در هجدهم آبان ماه سال ۱۳۳۷ نوزادی در خانواده ای مذهبی در کرمان چشم به جهان گشود.

وی را غلام رضا نام نهادند و از همام دوران کودکی، او را با قرآن و اهل بیت علیهم السلام مانوس نمودند.قبل از رفتن به مدرسهٰ قرائت قرآن را در مکتب یاد گرفت و دوران دبستان را در مدرسه‌ی ملی اسلامیه‌ی کرمان گذارند. علاقه ی وی به یادگیری و هوش و استعدادش در فراگیری دروس، برهمگان آشکار بود.تحصیلات دوره ی دبیرستان را در دبیرستان دکتر شریعتی آغاز کرد و در همین ایام بود که در کنار درس؛ به امور فرهنگی پرداخت.

در ایام فراغت به مطالعه ی کتب علمی، دینی و مجلات مذهبی و نیز طراحی و خطاطی می پرداخت به طور مستمر در نماز جماعت مسجد قائم کرمان شرکت می نمود.

درکنکور سال ۵۵ در رشته ی ریاضی دانشگاه شهید بهشتی قبول شد وچون خانواده اش قادر به تامین مخارج تحصیل و زندگی او نبودند، روزها به کار و شب ها به تحصیل می پرداخت.

آغاز به تحصیل غلامرضا در دانشگاه شهید بهشتی مقاون با اوج گیری نهضت اسلامی به رهبری امام خمینی رضوان الله تعالی علیه بود و غلامرضا به دلیل جوهر مذهبی و خلوص نیتش، از همان ابتدا در مسیر مبارزه پشت سر امام و روحانیت قرار گرفت و به هیچ یک از گروه های منحرف که آن زمان در دانشگاه ها پایگاه هایی داشتند، نپیوست. 

برای پیش برد انقلاب؛ با خرید ماشین تایپ و فتواستنسل با کمک یکی از دوستانش اقدام به چاپ و تکثیر اعلامیه های حضرت امام نمود و بارها در معرض دست گیری عوامل رژیم قرار گرفت.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی ؛ در مدت تعطیلی دانشگاه ها و انقلاب فرهنگی؛ ضمن همکاری با هیئت گزینش کمیته ی انقلاب اسلامی و جهاد سازندگی ؛ به تدریس در هنرستان های مختلف تهران مشغول بود و در سال ۶۱ به دلیل نیاز، مسئولیت مصاحبه و آموزش هسته ی گزینش آموزش و پرورش را پذیرفت.

پس از بازگشایی دانشگاه ها، به دانشگاه شهید باهنر کرمان منتقل شد و در سال ۶۴ موفق به اخذ مدرک لیسانس ریاضی از دانشگاه مذکور گردید و در عرصه ی مطبوعات نیز مدیر مسئولی نشریه ی معراج را به عهده گرفت.

انظباط کاری و خلاقیت در امور، دو خصوصیت بارز غلامرضا بود. او همیشه متبسم بود وهیچ یک از دوستان وی؛ ناراحتی را در چهره اش به یاد نمی آورند.علی رغم نیاز مبرم اداره کل آموزش و پرورش به او ؛ معتقد بود باید مدتی از خدمتش را در نقاط دور افتاده انجام وظیفه نماید و در این راه؛ چند روز در هفته را به تدریس در نقاط مختلف استان کرمان می پرداخت . 

دست آخر با اصرار فراوان مجوز حضور در جبهه های نبرد حق علیه باطل را گرفت و توفیق شرکت در این جهاد مقدس را در دو نوبت به دست آورد و بالاخره در صبحگاه ۱۹ اسفند ماه ۶۵ در منطقه ی فاو دیدار حق را لبیک گفت و به فیض عظیم شهادت نائل آمد.

منبع