
دیدار سرپرست آموزش و پرورش استان گیلان با مادر سه شهید در رشت
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان گیلان، نرگس دستیار در این دیدار با اشاره به اهداف و مأموریت دستگاه تعلیم و تربیت در تربیت الهی دانش آموزان اظهار داشت: در سند تحول بنیادین بر تربیت دانش آموزان براساس تعالیم اسلامی تکیه شده و تمام همّ و اهتمام مدیران و معلمان آموزش و تربیت توأمان فرزندانمان است. وی در بخش دیگری از سخنانش آشنایی دانش آموزان با ایثار و فداکاری های شهدا در دوران 8 سال دفاع مقدس را یکی از رسالت های مهم آموزش و پرورش دانست و گفت: اردوهای راهیان نور، راهیان پیشرفت و پویش های فرهنگی گامی مهم در انتقال ارزش ها به آینده سازان کشور است .
پاسدار شهید محمد یوسفی فرزند غلامحسن در بهار سال 1347 شمسی در روستای شمسه بیجار چشم به جهان گشود، وی دوره ابتدایی را در دبستان اسلام پیر بازار به پایان رساند و تا سوم راهنمایی در مدرسه محمد علی پیر بازاری درس خواند و به علت فعالیت انقلابی و رفتن به جبهه ترک تحصیل کرد . پس از آغاز جنگ و با حضور در جبهه های نبرد سرانجام در بیست و دوم تیر ماه 63 پس از انفجار مین به درجه شهادت نائل آمد و پیکر پاکش را در گلستان شهدای مسجد جامع پیر بازار به خاک سپردند .
شهید قدرت الله یوسفی در چهارم فروردین سال 1339در پیربازار از توابع رشت دیده به جهان گشود. و در هفتم مرداد سال 64 در عملیات قادر در منطقه اشنویه به شهادت رسید.
پیکیر این شهید بزرگوار نیز در گلستان شهدای پیربازار رشت تدفین شده است.
بسیجی شهید محمود یوسفی معروف به بشیر فرزند غلامحسن به سال 1349 شمسی در روستای شمسه بیجار به دنیا آمد. دوره ابتدایی را در زادگاهش به پایان رساند و تا سال دوم راهنمایی در مدرسه محمّد علی پیربازاری درس خواند و به علت علاقه به جبهه ترک تحصیل کرد و در سن 14 سالگی رهسپار جبهه شد. سرانجام در عملیات بزرگ و حماسه آفرین کربلای 5 در بیست و دوم دی ماه سال 65 در منطقه شلمچه به آرزوی خود یعنی شهادت دست یافت و پیکر پاکش در گلستان شهدای مسجد جامع پیربازار به خاک سپرده شد.
منبع