
توجه ویژه به دانشگاه فرهنگیان استان سمنان در تربیت معلمان و نسل آیندهساز
به گزارش اداره اطلاعرسانی و روابطعمومی آموزش و پرورش استان سمنان، قاسم شریفی مدیرکل آموزش و پرورش سمنان در جلسه مجمع خیرین دانشگاه فرهنگیان استان که شامگاه سهشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ در مرکز آموزشی و رفاهی فرهنگیان سمنان برگزار شده بود با اشاره به اهمیت و نقش این دانشگاه در تربیت معلمان و نسل آیندهساز بر توجه ویژه به این دانشگاه تأکید کرد.
وی با بیان اینکه سال ۱۴۰۴ هشتادمین سال تأسیس دانشگاه فرهنگیان در استان سمنان است، افزود: این دانشگاه در زمینه تربیت نیروی انسانی برای شغل معلمی پیشرو بوده و فعالیتهای ارزندهای در این راستا انجام داده است.
شریفی در ادامه با اشاره به مشکلات موجود در ساختمان پردیس شهید رجایی اظهار کرد: این ساختمان، فرسوده و قدیمی و خوابگاههای آن نیز با محدودیتهایی روبهرو است و در حال حاضر، بیش از ظرفیت فضای آموزشی موجود در پردیس شهید رجایی، دانشجو برای تربیت در خدمت ما قرار دارد.
وی با بیان وضعیت پردیس الزهرا(س) دانشگاه فرهنگیان استان یادآور شد: این پردیس، اجارهای بوده و نیازمند توجه و رسیدگی ویژه است.
شریفی با تأکید بر لزوم همکاری و همفکری خیرین نیکاندیش برای ارتقا خدمات آموزشی و رفاهی در دانشگاه فرهنگیان اظهار داشت: برای دستیابی به خروجی بهتر و مطلوبتر، نیاز است تا از همراهی و همکاری همگان استفاده شود.
وی همچنین به وجود زمین برای احداث دانشگاه جامع فرهنگیان در استان سمنان، اشاره و تصریح کرد: با این توصیف به لحاظ اعتباری با مشکل روبه رو هستیم و پیگیریها از طریق وزیر آموزش و پرورش و استاندار سمنان بهمنظور تخصیص اعتبار برای احداث دانشگاه جامع در دستور کار قرار دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش سمنان در پایان سخنانش از تمامی اعضای حاضر در جلسه و خیرین نیکاندیش خواست تا راهکارهای عملیاتی و مناسب برای توسعه و ارتقا جایگاه دانشگاه فرهنگیان استان ارائه دهند.
ساخت دانشگاه جامع فرهنگیان سمنان نیازمند اعتبار ملی است
مهدی صمیمیان سرپرست فرمانداری شهرستان سمنان با اشاره به اختصاص زمین ۱۷ هکتاری برای ساخت دانشگاه جامع فرهنگیان استان اظهار داشت: احداث این دانشگاه با اعتبارات ملی و پیگیری مسئولان میسر میشود.
وی در ادامه با بیان اینکه سرمایهگذاری در دانشگاه فرهنگیان را باید کلید تربیت معلمان آینده در استان سمنان دانست بر اهمیت دانشگاه فرهنگیان بهعنوان یکی از ارکان اصلی نظام آموزشی، تأکید کرد.
صمیمیان با یادآوری مسئولیت سنگین این دانشگاه در تربیت معلمان آینده افزود: در دنیای امروز که دانش، فناوری و فرهنگ با سرعتی بیسابقه در حال تحول است بیش از هر زمان دیگری به سرمایهگذاری در نظام تعلیم و تربیت نیاز است.
وی تصریح کرد: حمایت از دانشگاه فرهنگیان بهمعنای حمایت از آموزش و پرورش و تربیت معلمانی است که فرزندان این سرزمین را برای ساخت آیندهای روشنتر آماده خواهند کرد.
صمیمیان با تأکید بر این نکته که سرمایهگذاری در نظام تعلیم و تربیت پربازدهترین و ماندگارترین نوع سرمایهگذاری است، گفت: برای احداث دانشگاه جامع فرهنگیان استان سمنان ۱۷ هکتار زمین در نظر گرفته شده که نیازمند پیگیری برای تخصیص اعتبارات ملی و استانی برای اجراییشدن این طرح است.
سرپرست فرمانداری سمنان با اشاره به ظرفیتهای قانون برنامه هفتم توسعه اظهار داشت: دانشگاه فرهنگیان سمنان در بخشهای پسران و دختران در استان نیازمند ساختمان مجزا و شایسته است و اکنون در بناهایی فعالیت دارند که پیشتر کاربری مدارس داشته است.
لزوم بهبود شرایط آموزشی در دانشگاه فرهنگیان استان سمنان
ابراهیم حیدریلقب سرپرست مدیریت امور پردیسهای دانشگاه فرهنگیان استان سمنان با تأکید بر اهمیت استقرار دو پردیس دانشگاه در مرکز استان اظهار داشت: این پردیسها بر طبق اساسنامه باید در مرکز استان مستقر باشند.
وی با اشاره به تعداد دانشجویان افزود: در حال حاضر حدود یکهزار و ۳۰۰ دانشجو در هشت رشته مختلف مشغول به تحصیل هستند که بسیاری از آنها دارای رتبههای کشوری بسیار ارزنده و شاخص هستند.
حیدریلقب همچنین با تأکید بر لزوم فراهمسازی شرایط مناسب برای تربیت معلمان توانمند گفت: فضای آموزشی دانشگاه فرهنگیان استان بسیار فرسوده است و اگر بتوانیم معلمان توانمندی را در فضایی مطلوب تربیت کنیم، این معلمان حتی در شرایط سخت نیز میتوانند آیندهسازان این مرز و بوم را به بهترین شکل ممکن تربیت کنند.
مدیریت امور پردیسهای دانشگاه فرهنگیان استان سمنان در پایان سخنانش ضمن قدردانی از مدیرکل آموزش و پرورش و خیرین نیکاندیش استان خاطرنشان کرد: با کمکهای اعتباری و مالی ناچیز و راهکارها و کمکهای فکری مطلوب میتوانیم اقدامات بزرگی را به ثمر برسانیم و برگزاری این جلسه هم نشاندهنده عزم جدی برای بهبود شرایط آموزشی و تربیت معلمان باکیفیت در استان سمنان است.
گفتنی است، آموزش و پرورش استان سمنان همواره در شاخصهای مختلف معلمان، دانشآموزان، آموزشی، ورزشی، قبولی در کنکور سراسری، نهضت سوادآموزی و پژوهشهای معلمان، از رتبههای برتر کشوری بوده است.
منبع