زنگ انشا در رادیو صبا
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، حمیدرضا افتخاری؛ مدیر شبکه رادیوی «صبا» و دبیر سومین جشنواره مستند رادیویی «پژواک» در گفتوگو با پانا درباره تأثیر رادیو بر مسائل اجتماعی جامعه و اثرگذاری آن بعد از اتفاقات متعدد گفت: رادیو یک رسانه نجیب است، رسانه نجیبی که در سکوت کار خودش را انجام میدهد و هیچوقت هم اثرگذاری خودش را از دست نداده است علیرغم اینکه در دورههای مختلف رقیبهای جدی و گردنکلفتی برایش به وجود آمده است.
وی خاطرنشان کرد: عصر، عصر رسانه و تعدد و تکثر گونههای مختلف رسانهای است و خوشبختانه امروز با چنین شرایطی رادیو همچنان مخاطبان خودش را دارد.
مدیر شبکه رادیویی صبا خاطرنشان کرد: مهمتر از همه اکثر کسانی که خبری را شنیدهاند و میخواهند بهعنوان یک خبر موثق آن را نشر دهند میگویند از رادیو شنیدهایم این یعنی ما هنوز در رادیو پایگاه و جایگاه اجتماعی خودمان راداریم، رادیو اگر میخواهد در این رقابت رسانهای همچنان قدرتمند بماند باید خودش را بهروز کند، بهروز کردن یعنی جی؟ یعنی یاد بگیرد تولید 360 درجه کند و خودش را در سایر رسانهها امتداد دهد.
افتخاری در بخش دیگری از سخنان خود مستند را یکی از گونههای جذاب و مهم برای ماندگاری رادیو در بین رسانهها دانست و گفت:یکی از گونههایی که میتواند رادیو را کمک کند و آن را در سایر رسانهها امتداد دهد، گونه مستند است زیرا مستند ارجاع به واقعیت است. همچنین در برنامههای ترکیبی هم در حوزه صدا و هم در حوزه سیما شاهد ارجاعهایی از مستند هستیم و این نشاندهنده جذابیت مستند برای اکثر اقشار جامعه است.
وی تصریح کرد: در حوزه رادیو نشان دادن جذابیتهای مستند سختتر از حوزه تصویر است و به همین خاطر جشنواره پژواک با همکاری تمام عوامل و مشارکت معاون محترم صدا قرار است گونه مستند را احیا کنند و مخاطب را از شنیدن صداهای جذاب سیراب کنیم.
مدیر شبکه رادیوی «صبا» در ادامه درباره همکاری وزارت آموزشوپرورش با رسانه رادیو اظهار کرد: در جشنواره «پژواک» استفاده از دانش آموزان تقریباً غیرممکن است چراکه گونه مستند برای آنها گونهای سخت است، اما رادیو صبا با آموزش و پرورش پیوندی را ایجاد کرده است، با بچههای ابتدایی در حال تولید زنگ انشا با موضوع غزه هستیم و حتماً با توکل بر خدا به دنبال همکاریهای بیشتر با آموزشوپرورش هستیم.
منبع