
تجلیل از 112پژوهشگر فرهنگی استان گیلان
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان گیلان، در این مراسم از ۱۱۲ پژوهشگر فرهنگی برگزیده شامل مدیران آموزش و پرورش مناطق برتر، معاونان پژوهش برتر ، معلمان پژوهنده برتر، رابطان پژوهش برتر ، رساله ها و پایان نامه های برتر، پژوهشگران و فناوران برتر کشوری و استانی تجلیل شد.
حسین زره کارگر معاون پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع اداره کل آموزش و پرورش در این آیین علمی اظهار داشت: اهمیت امر پژوهش در آموزش و پرورش درست از زمانی آغاز می شود که نتایج آن را در کف مدارس و کلاس های درس به کار گرفته شود. وی افزود : دستاوردها و کاربست های پژوهش همواره به حل مشکلات در آموزش و پرورش کمک می کند و امروز نیاز به دستاوردهای پژوهشی بیش از پیش احساس می شود.
علی سفیدی رئیس گروه تحقیق و پژوهش اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان نیز در این مراسم گفت : امروز پژوهش در جایگاه بسیار ارزشمندی قرار دارد و یکی از مهم ترین دستاورد های پژوهش در آموزش و پرورش تدوین سند تحول بنیادین و نقشه راه مدارس تحول آفرین است.
حسین نظری معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش گیلان در مراسم تقدیر از برگزیدگان پژوهشگر فرهنگی استان اظهار داشت: چالش بزرگ امروز در آموزش و پرورش عملکرد جزیره ای است و این مهم با پیوند بین آموزش و پژوهش برطرف خواهد شد و تمامی حوزه ها در آموزش و پرورش باید خود را ملزم بدانند تا ارتباط و پیوند بیشتری با یکدیگر داشته و این مهم را سرلوحه کار خود قرار دهند.
فاطمه میرزانژاد معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش گیلان نیز با تقدیر از پژوهش های انجام شده خصوصاً در حوزه آموزش ابتدایی اظهار داشت: پژوهشگران همواره چراغ راه عرصه آموزش هستند و ایفای هرچه بیشتر و بهتر نقش تحقیق و پژوهش در آموزش ابتدایی بیش از پیش احساس می شود.وی از پژوهشگران خواست تا دستاوردهای پژوهشی خود را در این حوزه به اشتراک بگذارند.
در پایان مراسم از پژوهشگران برگزیده کشوری و استانی قدردانی شد.
منبع