
دبیرخانه های راهبری کشوری؛ بازوی علمی معلمان هستند
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهر تهران؛ آذرکیش؛ با بیان اینکه آموزش ریاضی با تقویت رویکردهای حل مسئله، تفکر تجسمی، قوه خلاقیت، تفکر انتقادی و منظم، تعلیم و تربیت براساس ساحت های شش گانه در سند تحول بنیادین را محقق میکند اظهار داشت: برای تقویت این رویکردها لازم است روشهای آموزشی و به تبع آن روشهای ارزشیابی به روز شوند؛ لذا ارتقای جایگاه و منزلت گروههای آموزشی جزو اولویتهای وزارت آموزش و پرورش است.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با تقدیر از نگاه ویژه رئیس جمهور محترم بدلیل توجه ویژه آموزش و پرورش؛ از تاکید رئیس شورای عالی آموزش و پرورش بر رفع محرومیت از فضای آموزشی و ایجاد تحول در فرایند یاددهی - یادگیری با تاکید بر نقش الگویی و توانمندسازی معلمان و بهره گیری از فعالیتهای تیمی و روشهای خلاقانه خبر داد.
آذرکیش این گردهمایی های ارزشمند را، بستری و فرصتی مغتنم برای تبادل تجربیات موفق و به اشتراک گذاری فعالیت های خلاقانه نام برد و بر لزوم توجه بیش از پیش به این امر مهم تاکید کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود؛ تقویت مهارت اجتماعی، توانایی تحلیل و تصمیم گیری، تقویت تفکر حل مسئله و تفکر منطقی در زندگی روزمره را از جمله یکی از کارکردهای ریاضی برشمرد و افزود: ریاضیات در دنیای هوش مصنوعی و آموزش الگوریتم بسیار موثر می باشد.
آذرکیش استفاده از تکنولوژی و کاربرد شیوه های نوین تدریس را از موارد موثر در پیشبرد اهداف آموزشی نام برد و بر ضرورت توجه به این امر مهم تاکید کرد
وی در پایان هدف از این گردهمایی را بررسی روشهای نوین آموزش کیفی و به روزآوری اطلاعات و دادههای درس ریاضی و اشتراک گذاری تجربیات عنوان نمود و در ادامه به تشریح و بررسی پیشنهادات سرگروههای درس ریاضی درخصوص برنامه های کلان وزارت آموزش و پرورش پرداخت.
منبع