
اجرای موفق طرح حامی، اتحاد و انسجام درونسازمانی و تعامل مثبت با نهادهای همکار برونسازمانی را میطلبد
به گزارش اداره اطلاعرسانی و روابطعمومی آموزش و پرورش استان کرمانشاه، مدیرکل آموزش و پرورش استان در دومین نشست معاونین آموزشی نواحی و مناطق بیست و چهارگانه که مورخ هشتم بهمن ماه جاری در سالن جلسات اداره کل آموزش و پرورش استان برگزار شد، گفت: اجرای موفق طرح حامی، اتحاد و انسجام درونسازمانی و تعامل مثبت با نهادهای همکار برون سازمانی را میطلبد.
سلمان محمدی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و فرارسیدن ایام الله دهه مبارکه فجر بر تبیین و اجرای دقیق طرح حامی در مدارس استان تاکید کرد و گفت: در راستای اجرای مطلوب این طرح ملی، دستگاه تعلیم و تربیت از تمام ظرفیتهای موجود استفاده خواهد نمود و تحقق اهداف طرح حامی که از مفاد سند تحول بنیادین است، به طور جدی مورد بررسی و در ارزیابی مناطق مد نظر قرار خواهد گرفت.
در ادامه این نشست زهرا نجار معاون آموزش ابتدایی استان ضمن تاکید بر برنامهمحوری، قانونمندی، داشتن هدف و حرکت مبتنی بر شناخت جامعه هدف، افزود: این نشست با هدف تبیین طرحها، برنامهها، شاخصهای مهم مقطع ابتدایی و امضای تفاهمنامه با نواحی و مناطق بیست و چهارگانه استان است.
این مقام مسئول در آموزش و پرورش ضمن تبیین طرحها و برنامههای معاونت آموزش ابتدایی عنوان کرد؛ یکی از مهمترین برنامههای سال تحصیلی جاری طرح حامی است.
وی ضمن تبیین طرح مذکور تصریح کرد: هدف از اجرای طرح حامی کاهش فقر یادگیری و ایجاد فرصتهای برابر یادگیری و حمایت آموزشی مستمر یادگیرندگان در مدارس ابتدایی است.
معاون آموزش ابتدایی استان در پایان اهداف دیگر طرح مذکور را به شرح ذیل عنوان کرد:
- فراهمسازی فرصتهای برابر آموزش و یادگیری موثر
- حمایت از دانشآموزان نیازمند توجه بیشتر و تضمین عدالت آموزشی
- بهسازی و اصلاح مستمر روشهای تدریس در محیطهای آموزشی فراگیر و چندفرهنگی
- تقویت حس تعلق و ارتباط دانشآموزان با محیط مدرسه به منظور ارتقای عملکرد تحصیلی و تربیتی
- ارتقاء نرخ پوشش تحصیلی با تأکیدبرکیفیتبخشی به فرآیند شناسایی، جذب و نگهداشت بازماندگان از تحصیل
همچنین معاون آموزش ابتدایی سرکارخانم نجار تاکید کرد: یکی از برنامهها و راهکارهای جدی تدوین شده در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، الگوی «مدرسه تراز سند تحول بنیادین» است که برای این امر ۲۲۱ مدرسه درسطح استان، در این طرح برای امسال در اولویت قرار گرفتند که باید این الگو به شکل جدی در مدارس اجرا شود و نیاز به توانمندسازی مدیران و معلمان دارد.
نجار با تاکید براینکه خلاقیت و نوآوری باید با برنامهریزی درست در دانشآموزان ارتقا پیدا کند تا موجب شکوفاسازی استعدادها شود، افزود: در این راستا باید مدیران با ایجاد محیطهای متنوع یادگیری تلاش کنند تا تربیت چند ساحتی در مدارس محقق شود.
شایان ذکر است در ادامه این نشست روسای ادارات معاونت آموزش ابتدایی نیز به تبیین طرحها و برنامهی خود در خصوص کیفیت بخشی و بهبود عملکرد حوزه آموزش ابتدایی و نیز تبادل نظرات در این خصوص پرداختند.
منبع