
عدالت آموزشی-تربیتی اولویت دولت است
مدیرکل امور شوراها و مناطق آزاد تجاری وزارت آموزش و پرورش گفت: رئیسجمهور نسبت به تحقق دو موضوع عدالت آموزشی-تربیتی و مشارکت مردم در آموزش و پرورش تاکید دارند
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی؛ هادی عابدی در جلسه شورای آموزش و پرورش استان قزوین که امروز در سالن جلسات استانداری قزوین برگزار شد، اظهار کرد: به اعضای شورای آموزش و پرورش استان قزوین به جهت کسب رتبه برتر شوراهای آموزش و پرورش کشور تبریک عرض میکنم.
وی افزود: در جلسهای که روز بیست و چهارم دیماه در سالن همایشهای صدا و سیما با حضور ریاست محترم جمهوری با دعوت از همه اعضای شوراهای آموزش و پرورش برگزار شد، قزوین با توجه به ارزیابیهای صورت گرفته به عنوان پنجمین استان برتر کشور شناخته شد.
مدیرکل امور شوراها و مناطق آزاد تجاری وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: با توجه به مصوبات خوب و برگزاری منظم جلسات شورای آموزش و پرورش قزوین، این استان در سطح کشور برگزیده شد.
وی عنوان کرد: کسب این رتبه قطعا وظیفه همه شما را سنگینتر میکند. حفظ این موقعیت و اصرار بر بالاتر بردن اجرای مصوبات و بهتر کردن رتبه استان در کشور میتواند تکالیف همه اعضای شورا را بیشتر کند.
عابدی تصریح کرد: رهبر فرزانه انقلاب همیشه در مورد آموزش و پرورش یک جمله تاکیدی دارند مبنی بر اینکه بهترین و برجستهترین فکرها بنشینند و برای آموزش و پرورش طراحی کنند.
وی ادامه داد: بهترین و برجستهترین فکرها هماکنون در این جلسه دور یک میز نشستند و میخواهند برای بهتر شدن وضعیت آموزش و پرورش استان طراحی و تصمیمگیری کنند.
این مسئول گفت: امیدواریم طراحیها و برنامههایی که در این جلسات اتفاق میافتد بتواند کارآمد بوده و مشکلات آموزش و پرورش را مرتفع کند.
وی عنوان کرد: ریاست محترم جمهوری تا به امروز در ۱۵ جلسه برای تصمیمگیری در موضوعات آموزش و پرورش به شکل مستقیم حضور پیدا کردند که میتواند نویدبخش این موضوع باشد که نفس جدیدی به آموزش و پرورش دمیده شود.
عابدی خاطرنشان کرد: رئیسجمهور نسبت به تحقق دو موضوع عدالت آموزشی-تربیتی و مشارکت مردم در آموزش و پرورش تاکید دارند و این جلسه مختص همین مباحث است.
وی تاکید کرد: همه دستگاهها، سازمانها و نهادهای مرتبطی که قانون به آن اشاره کرده است باید در این جلسات حضور داشته و مشارکت کنند تا به تحقق عدالت آموزش، آمادهسازی سختافزارها، مدرسهسازی و احداث فضا و تجهیزات همچنین کیفیتبخشی مباحث آموزشی و پرورشی جامه عمل پوشانده شود.
این مسئول نسبت به حضور الزامی همه اعضای شورای آموزش و پرورش در جلسات تاکید کرد و گفت: ماده ۶ قانون تاکید دارد که این جلسات باید حداقل ماهانه یک بار برگزار شود و مصوبات جلسه با جدیت پیگیری شود.
وی تصریح کرد: با توجه به تاکیدی که ریاست محترم جمهوری داشتند تقاضا دارم که در موضوعات آموزش و پرورش همه مسئولان مربوطه پای کار باشند و در کنار دبیر جلسه که مدیرکل آموزش و پرورش است اجرای ابلاغها و مصوبات پیگیری شود.
عابدی بیان کرد: در حال حاضر حدود ۸۹ و نیم درصد جلسات آموزش و پرورش در سطح کشور با حضور استانداران تشکیل میشود و نویدبخش حمایت و نگاه ویژه به مباحث آموزش و پرورش است و باید این آمار به سمت ۱۰۰ درصدی که قانون به آن تکلیف دارد پیش برود.
وی در پایان گفت: در قانون به ۱۷سازمان، نهاد و دستگاه مسئولیت مستقیم در قبال آموزش و پرورش داده شده است و حضور آنان چه به لحاظ قانونی و چه به لحاظ مدعو در این جلسات میتواند از کارهای آموزش و پرورش گرهگشایی کند.
منبع