دانش آموزان باید عرصه های مختلف تربیتی و کسب مهارت های مختلف برای حضور در اجتماع را فرا بگیرند.

دانش آموزان باید عرصه های مختلف تربیتی و کسب مهارت های مختلف برای حضور در اجتماع را فرا بگیرند.

  • 1403/11/6 شنبه

مجتبی قمری، معاون پرورشی و فرهنگی به همراه جلیلی، رییس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان و ساده دل، مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۱ همدان با حضور در  این کاردو عنوان کرد: یکی از اقدامات بسیار خوبی که با توجه به سند تحول بنیادی نیاز هست در آمورش و پرورش دنبال شود ، این است که دانش آموزان بتوانند عرصه های مختلف تربیتی و کسب مهارت های مختلف برای حضور در اجتماع را فرا بگیرند.

قمری ادامه داد: مدرسه ، بهترین فرصت تأمین این اتفاق است.  لذا یک برنامه بسیار خوب که میتواند دانش آموزان در فضای آموزش و پروش و برای حضور در عرصه های مهم اجتماعی آماده کند، حضور در تشکل های دانش آموزی است.

وی گفت: از برنامه هایی که اتحادیه های انجمن اسلامی دانش آموزان به عنوان یکی از تشکل های آموزش و پرورش دارد مدرسه انقلاب است.

قمری اضافه کرد: در مدرسه انقلاب هم توجه به جنبه های مطالعاتی و آشنایی با تاریخ انقلاب و توجه به آینده ای انقلاب اسلامی است ، که در این اتفاق نگاه و تفکر دانش آموزان بسیار حائز اهمیت است.

وی عنوان کرد: آنها گرده هایی را تشکیل می‌دهند و سیر مطالعاتی خاصی دارند تا بتوانند این آمادگی را جهت حضور و نقش آفرینی و روایتگری عرصه انقلاب اسلامی داشته باشند.

معاون پرورشی و فرهنگی استان به کاری که دانش آموزان به صورت جمعی انجام می‌دهند اشاره کرد و افزود: دانش‌آموزان در کنار همديگر و با حضور سایر تشکل ها و دوستان مدرسه این کار را انجام می دهند و این کار آنها قابل تقدیر و تشکر است.

آقای قمری روایتگری دانش آموزان در مدارس را اینگونه تعریف کرد: دانش آموزان در مقابل با سایر دانش آموزان دیگر هستند و از پشرفت ها و اهداف انقلاب اسلامی و نقشه ی فضای بين الملل روایتگری دارند زیرا که دانش آموزان باید در جریان قرار بگیرند و این روایتگری برای گروه همسال است و آنها کاملا فضای فکری سایر دانش آموزان و ادبیات و علایق آنها را می‌داند که همین باعث انتقال بهتر معارف انقلاب اسلامی است.

دانش آموز خبرنگار پانا: فاطمه عباسی

منبع