
خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی کلیدواژه های توسعه پایدار + تصاویر
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان گیلان، محمد حسین رمضانی در آیین اختتامیه هفتمین دوره لیگ علمی متوسطه اول و سومین دوره لیگ علمی متوسطه دوم نظری ، نیروی انسانی به عنوان سرمایه های اصلی جوامع پیشرفته هستند و شناسایی استعدادها از راهبردهای لیگ علمی است. وی با بیان موفقیت های نخبگان دانش آموزی در آوردگاه های علمی از جمله کسب رتبه سوم در رقابت های المپیاد اختر فیزیک اظهار داشت: میانگین بهره وری هوش کشور در در جایگاه سوم جهانی است و این از جوشش زاینده علم و هوش در استعدادهای جوان کشورمان حکایت می کند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان در ادامه با اشاره کلیدواژه های: خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی در توسعه یافتگی کشورها خاطرنشان کرد: دولت و حاکمیت در پیوند دانشگاه و صنعت تسهیل کننده هستند. رمضانی با تأکید برلزوم استفاده از ظرفیت های نخبگی دانش آموزان برای آبادانی کشور اظهار داشت: در ایام اوقات فراغت کشف استعدادهای علمی، هنری، ورزشی و فرهنگی به همت اساتید و مربیان مجرب امکان پذیر است. وی در پایان تحقیق ، یادگیری و همافزایی دانش آموزان به طور گروهی و تلاش برای موفقیت تیم را از اهداف اصلی برگزاری لیگ علمی دانش آموزان دانست.
لیگ علمی در مقطع متوسطه اول و دوم با تیمهای ۵ نفره برگزار میشود.
گفتنی است از مجموع تیم های شرکت کننده 5 نفره در مرحله منطقه ای ،تعداد 110 تیم در مقطع متوسطه اول در دو سطح و 132 تیم ( 64 تیم در پایه دهم و 68 تیم در پایه یازدهم ) به مرحله استانی راه یافتند که از این تعداد18 تیم در مقطع متوسطه اول و 36 تیم در مقطع متوسطه دوم به عنوان برگزیده استانی انتخاب شده اند که در مرحله استانی مورد تقدیر قرار گرفتند.
همچنین در سطح مدرسه ای تعداد1469 تیم در مدارس عادی دولتی مقطع متوسطه اول با ظرفیت دانش آموزی 7345 نفر و تعداد 698 تیم در مدارس خاص مقطع متوسطه اول با ظرفیت دانش آموزی 3490 نفر و 625 تیم در مدارس عادی دولتی مقطع متوسطه دوم با ظرفیت دانش آموزی 3125 نفر و تعداد 598 تیم در مدارس خاص مقطع متوسطه دوم با ظرفیت دانش آموزی 2990 نفر مشارکت داشتند.
منبع