تشکل‌های دانش‌آموزی، عامل شادی‌ جمعی

تشکل‌های دانش‌آموزی، عامل شادی‌ جمعی

  • 1403/11/6 شنبه

به گزارش روابط عمومی آمزوش وپرورش خراسان رضوی، علی سعیدی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش‌وپرورش خراسان رضوی در جمع معاونان پرورشی و مشاوران مدارس شهرستان کاشمر ضمن اشاره به اهمیت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی گفت: «یکی از مهم‌ترین عناصر پیشگیری از آسیب‌ها، تأمین و تضمین شادی، نشاط و امیدآفرینی است. 

وی افزود: تشکل‌های دانش‌آموزی مانند سازمان دانش‌آموزی، بسیج را جدی بگیرید و دانش‌آموزان را تشویق کنید تا در یکی دو تشکیلات عضو شوند و کار کنند». 

وی در ادامه به شادی‌های و سوگواری‌های جمعی اشاره کرد و گفت: «به برکت مراسم مذهبی اربعین، هفته آخر صفر، دعای کمیل و زیارت عاشورا نیاز به هیجاناتِ غمگینانۀ جمعی مرتفع می‌شود. 

سعیدی تصریح کرد: مشکل اساسی ما هیجاناتِ شادمانه جمعی است. ما در آموزش‌وپرورش چهارچوبی برای این موضوع تعریف نکرده‌ایم. بچه‌های ما بلد نیستند با حفظ چهارچوب‌ها، هنجارها و باورها در جمع شادی کنند و نشاط جمعی داشته باشند».

اهمیت نوعِ نگاه به نماز در مدارس

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش‌وپرورش خراسان رضوی در بخش دیگری از سخنانش درباره نوع نگاه به نماز در مدرسه‌ها این‌طور گفت: «بنده معتقد هستم نماز به‌غیر از اینکه تکلیف است، نیاز، ضرورت و حق هم هست. ما در این دنیای پر از گرفتاری، استرس و اضطراب چطور می‌توانیم این‌ها را برطرف کنیم به جز اینکه به سرچشمه اصلی متصل شویم؟ با بچه‌ها با این ادبیات صحبت کنیم که نماز علاوه بر تکلیف بودن، یک ضرورت و یک حق است که می‌توانید با آن از دام اضطراب‌ها و نگرانی‌ها رها شوید.

وی بیان کرد: نسل فعلی به دنبال حقوق، اختیار، آزادی و قدرت تصمیم‌گیری هستند. اگر ما با ادبیات تکلیف‌گرایی با آن‌ها صحبت کنیم، معلوم است که برنمی‌تابند. ما باید کاری کنیم که دانش‌آموزان از مسیر اختیار و آزادی، تکلیف‌گرایی و رفتن به سوی نماز را انتخاب کنند».

منبع