سرمایه‌گذاری در حوزه آموزش و پرورش زودبازده است و نتیجه سرمایه‌گذاری در این حوزه کمتر از یک دهه مشخص می شود

سرمایه‌گذاری در حوزه آموزش و پرورش زودبازده است و نتیجه سرمایه‌گذاری در این حوزه کمتر از یک دهه مشخص می شود

  • 1403/11/3 چهارشنبه

به گزارش اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمانشاه، همایش گرامیداشت شوراهای آموزش و پرورش استان کرمانشاه به ریاست استاندار و با حضور دبیر قرارگاه آموزش و پرورش کشور، مدیر کل آموزش و پرورش استان و جمعی از معاونین آموزش و پرورش، فرمانداران و دیگر مسوولان ذیربط استانی عصر شنبه « ۲۹ دی ماه ۱۴۰۳» در سالن اجتماعات شهدای دولت استانداری کرمانشاه برگزار شد.
منوچهر حبیبی، استاندار کرمانشاه بیان داشت؛ بالاترین قدرت را اکنون مجموعه آموزش و پرورش و فرهنگی دارد، ثروت و علم و دانش سه شکل قدرت هستند، امروزه قدرتی که متکی به علم و دانش و دانایی باشد، بالاترین قدرت است.
استاندار کرمانشاه دانایی را لازمه توسعه و پیشرفت دانست و گفت: کشورهایی که به علم و دانش و آگاهی اهمیت می دهند در حوزه‌های اقتصادی و توسعه‌ای جایگاه بالاتری دارند، ما هم اگر می خواهیم توسعه یافته شویم باید به علم و دانش اهمیت دهیم و هیچ راهی جز این نداریم، جامعه‌ای که به دانایی اهمیت دهد همیشه برنده است.
باید دیگر دستگاه‌ها در کنار آموزش و پرورش قرار گیرند و این نهاد را یاری دهند
حبیبی اصلی‌ترین متولی دانایی در جامعه را آموزش و پرورش دانست و افزود: نهاد آموزشی وظیفه خطیری بر عهده دارد، البته باید دیگر دستگاه‌ها هم در کنار آموزش و پرورش قرار گیرند و این نهاد را یاری دهند.
استاندار کرمانشاه در ادامه گفت: سرمایه گذاری در حوزه آموزش و پرورش زودبازده است و نتیجه سرمایه گذاری در این حوزه کمتر از یک دهه مشخص می شود و در صورت توجه به این بخش افراد توانمندی را خواهیم داشت که در آینده باید کشور را اداره کنند.
مدیر ارشد استان، معلمان را معماران جامعه آینده خطاب کرد و گفت: نسل آینده محصول تلاش معلمان امروز است و ما هم اگر کرمانشاهی توسعه یافته و آباد می‌خواهیم باید از مدرسه شروع کنیم. و با کمک شورا آموزش و پرورش علاوه بر حوزه علمی، باید حوزه‌های مهارتی و تربیتی را هم شکل دهیم.
حبیبی افزود: شورای آموزش و پرورش استان باید تلاش کند جایگاه علمی استان ارتقاء یابد و رتبه استان در پذیرش دانش آموزان در کنکور هم باید هر سال بهتر سال قبل باشد. باید تلاش کنیم سرانه فضاهای آموزش در استان ارتقاء یابد.
استاندار کرمانشاه با اشاره به ۱۰۷ مدرسه کانکسی و ۲۲ مدرسه سنگی در استان گفت: باید تا پایان شهریور ماه ۱۴۰۴ این مدارس جمع شوند. رییس جمهور هم تاکید ویژه بر جمع آوری مدارس سنگی، کپری و کانکسی دارند و برای عملی کردن این برنامه باید از مشارکت مردم و ظرفیت خیرین، گروه‌های جهادی و… استفاده شود.
حبیبی بر لزوم توجه به مهارت آموزی در مدارس تأکید کرد و گفت: باید به سمتی حرکت کنیم که هر دانش آموز در دوران تحصیل، در کنار آموزش‌های مدرسه یک مهارت نیز کسب کند.
استاندار کرمانشاه با اشاره به کسب رتبه برتر کشور توسط شورای آموزش و پرورش استان، گفت: این موفقیت را مرهون تلاش همه اعضاء شورای آموزش و پرورش و معلمان استان و خصوصا استاندار پیشین کرمانشاه«دکتر محمدطیب صحرایی» که به‌عنوان رییس شورای آموزش و پرورش استان می دانیم.

منبع