
تبدیل نیروی انسانی به سرمایه انسانی مهمترین رسالت آموزش و پرورش است
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان، اصغر پارسا با بیان اینکه سرمایه انسانی مطلوب مهمترین عامل برای توسعه پایدار کشور است، گفت: دانش آموزان علاوه بر اینکه مهارت طراحی و خلاقیت را میآموزند، باید از همان دوران تحصیل به بازار کار وارد شده و آیندهای روشن برای خود رقم بزنند.
وی افزود: باید بخشی از ظرفیتهای موجود در حوزههای مختلف را به سمت مهارتآموزی و هدایت تحصیلی جهتدهی کنیم؛ چرا که این امر میتواند به توسعه عدالت آموزشی و دسترسی به فرصتهای متنوع تربیتی کمک نماید. معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کرمان گفت: درهم آمیختن علم و مهارت با هدف ایجاد تحول در محتوای آموزشی و رفع محرومیتها مورد تاکید رئیس جمهور استف امروزه دانشآموزان با استعداد، مشتاقانه به هنرستانها میپیوندند و این نشان از تغییر نگرش مثبت به مهارتآموزی است، در این راستا هدایت گری و آموزش صحیح بر عهده ماست تا بتوانیم منابع انسانی را به سرمایه های انسانی باارزش و کارآمد در جامعه تبدیل کنیم. معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کرمان گفت: یکی از موثرترین انتخابهای فرزندان عزیز ایران اسلامی در طول دوران زندگی، انتخاب رشته تحصیلی است که باید با برنامه ریزی درست از آسیبهای آن پیشگیری کرده و شادابی، نشاط، پویایی و تحرک در کلاس درس را موجب شد.
پارسا با بیان اینکه مسئله مهارتآموزی در کلام رهبری بسیار مورد توجه قرار گرفته است، ادامه داد: مهارتآموزی دانشآموزان مسئله مهمی است که بایستی در مدارس به طور ویژه مورد توجه قرار بگیرد چرا که هدف، یادگیری مهارتهای زندگی و ورود به جامعه است، لذا مهارتهای فردی و اجتماعی در کنار مهارتهای اقتصادی باید به دانشآموزان آموزش داده شود، مهارت آموزی مانند یک جدول است و وفاق ملی همه دستگاهها عامل دستیابی و تحقق معنای حقیقی کار و مهارت است.
وی با اشاره به این موضوع که هدایت تحصیلی به عنوان مهمترین مصداق نرم افزاری عدالت آموزشی است، گفت: نصیب برابر آموزشی و ایجاد فرصتهای آموزشی متناسب با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش برای شکوفایی استعدادهای سرشار دانش آموزان مناطق محروم امری ضروری است.
منبعدوره و وبینار ویژه کلیه فرهنگیان کشور با گواهی معتبر