
تعامل همه جانبه و اثربخش، کلید کاهش آسیب های اجتماعی و تقویت پویایی، نشاط و شادابی دانش آموزان در مدارس می شود
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل معاونت پرورشی و فرهنگی، سیدمصطفی آذرکیش معاون آموزش متوسطه در روز دوم دوره توانمندسازی مدیران و معاونین پرورشی و تربیت بدنی مناطق هدف طرح پیشگیری و کاهش آسیب های اجتماعی که با هدف ارتقای مهارت های برنامه ریزی فعالیت های تربیتی با موضوع پیشگیری از آسیب های اجتماعی در اردوگاه شهید باهنر برگزار شد برنامه های این معاونت را در جهت کاهش آسیب های اجتماعی تشریح کرد.
وی افزود: مشارکت خانواده ها و تعامل مشترک با عوامل موثر همچنین تقویت ارتباطات خانوادگی در کاهش آسیب های اجتماعی موثر است این تعاملات باعث ایجاد برنامه های پیشگیری خواهد شد که در معاونت متوسطه نیز مطرح است.
آذرکیش بیان کرد: برگزاری رویدادهای مختلف نیز در کنار همکاری جامعه مهم است جشنواره های این معاونت در قالب رویداد برگزار می شود که در کاهش آسیب ها موثر است. دانش آموزان شرکت کننده در این رویدادها شادابی و نشاط بهتری دارند.
معاون متوسطه گفت: ایجاد شبکه های حمایتی باعث دسترسی به منابع و ایجاد ارتباطات قوی می شود لذا یکی از نکات مهم در برنامه های این معاونت نقش معلم و ارتقای توانمندی های حرفه ای و تخصصی معلمی است.
وی بر تاثیرگذاری نقش الگوی معلمان تاکید و اضافه کرد: معلمان می توانند آموزش و همکاری خوبی با خانواده ها را در یک محیط امن ایجاد کنند.
آذرکیش بیان کرد: توسعه مهارت آموزی و ارتقای توان کارآفرینی مهم است چراکه تاکید مقام معظم رهبری، اسناد بالادستی و مطالبه رییس جمهور و وزیر آموزش و پرورش است؛ تکالیفی در معاونت متوسطه در حال پیگیری است که آموزش و مهارت افزایی مدیران، دبیران و هنرآموزان و معاونان آموزشی؛ آموزش دانش آموزان و هنرجویان؛ جز این موارد است.
وی ضمن تشریح برنامه عملیاتی معاونت متوسطه در ارتباط با برنامه نماد گفت: جشنواره خوارزمی، طرح ایران دیجیتال، طرح گلستان زندگی، توسعه مراکز نوآوری، رویدادهای مبتنی بر خلافیت و کارآفرینی و ... از جمله مواردی است که در ۳۲ منطقه هدف از سوی معاونت متوسطه اجرا خواهد شد.
منبع