
ساخت ۳ هزار کلاس درس طی بازه پنج ساله در سیستان و بلوچستان
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش روز جمعه در نشست بررسی مسائل جنوب سیستان و بلوچستان که با حضور رئیس جمهور در چابهار برگزار شد با بیان اینکه توجه به حوزه سرانههای فضای آموزشی از اولویتهای مهم استان است، گفت: سرانه فضای آموزشی در سیستان و بلوچستان به دلیل رشد و افزایش جمعیت در این منطقه کم است .
وی با اشاره به اینکه هر تعداد مدرسه با اعتبارات دولتی ساخته شود فقط می تواند تغییرات جمعیتی را پوشش دهد گفت: به ۲ هزار کلاس درس در استان نیازمندیم تا پاسخگوب تغییرات جمعیتی باشد.
کاظمی از اجرای ۳۱۴ پروژه در سیستان و بلوچستان با یکهزار و ۸۲۸ کلاس خبرداد و گفت: تا مهرسال آینده این پروژه ها کامل خواهند شد و با بهرهبرداری از این کلاسهای درس؛ سرانه فضای آموزشی حدود نیم متر افزایش پیدا میکند.
وی با اشاره به اینکه میانگین سرانه فضای آموزشی سیستان و بلوچستان ۳/۸۷ متر مربع است ، گفت: ۸ منطقه با سرانه فضای آموزشی کمتر از ۳ متر و ۹ منطقه بالاتر از میانگین کشوری در این استان وجود دارد.
به گفته کاظمی؛ به زودی مدارس سنگی و کانکسی در سیستان و بلوچستان برچیده خواهند شد.
وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه امسال ۲۹۰ پروژه با ۸۳۴ کلاس درس احداث خواهد شد گفت: سال آینده نیز ۲۷۴ پروژه با یکهزار و ۳۹۲ کلاس درس و ۶۶ پروژه با ۷۷۵ کلاس که در مجموع ۳ هزار کلاس درس طی یک بازه پنج ساله به سقف کلاسهای درس افزوده خواهد شد.
وزیر آموزش و پرورش توجه به حوزه کیفیت بخشی در فضای تعلیم و تربیت را از وظایف وزارت آموزش و پرورش دانست و گفت: با قوت این امر دنبال میشود.
کاظمی افزود: یکی از مسائلی که بخشهای آموزشی را با چالش مواجه کرده ناپایداری اتصال و ارتباط پایدار در حوزه مخابراتی و اینترنتی است و مردم تقاضا دارند شبکه فیبر نوری به صورت زیرزمینی در این منطقه اجرا شود.
منبع