برگزاری جلسه طرح نظام دوری در لرستان
معاون آموزش ابتدایی استان با اشاره به اینکه دوره اول ابتدایی طلاییترین دوران زندگی است بیان داشت : اجرای نظام دوری از این جهت اهمیت دارد که بر تربیت دانشآموزان در دوره اول ابتدایی تمرکز بیشتری دارد و در یک فرآیند مشخص از پایه اول تا سوم دبستان، شایستگیهای پایه را در دانشآموز ایجاد کرد.
علی اکبردریکوند با تاکید بر لزوم بکار گیری از نیروهای آموزشی متخصص و با تجربه در این مدارس گفت : در انتخاب معلمان برای تدریس در کلاسهای مجری برنامه «نظام دوری» تمام شاخصهای مربوط به صلاحیتهای حرفهای و تخصصی مدنظر قرار گرفته شده و با همت و برنامه ریزی مدیران و معلمان مدرسه در جهت نیل به اهداف مدنظر برنامه حرکت خواهیم کرد.
وی افزود : اجرای نظام دور منجر به آن می شود تا در دوره اول ابتدایی (پایه های اول، دوم و سوم دبستان) به عنوان دوره کسب شایستگی های پایه شاهد ایجاد فضای تربیتی واحد به کمک معلم و والدین باشیم، اگر دانش آموز کلاس اول تا سوم دبستان را با یک معلم طی کند شرایط به گونه ای می شود که در مدت این سه سال همانند یک خانواده شوند و فضای تربیتی خاصی برای دانش آموز ایجاد می شود.
معاون آموزش ابتدایی استان در ادامه به تبیین برنامه تمام ساحتی پرداخت و گفت: اجرا موفق “نظام دوری” نیاز به آموزش والدین و معلمان دارد زیرا دانش آموز پایه اول دبستان هنگامی که با معلم خود آشنا می شود، برای دو سال آینده یعنی پایه دوم و سوم نیز با همین معلم خواهد بود و این موضوع به احساس امنیت او و خانواده کمک می کند در این بین نقش والدین نیز پر رنگ است و ما میخواهیم والدین كمكحال معلم باشند و همافزایی خانه و مدرسه اثرگذار است .
در پایان این جلسه مواردی از جمله فضاهای آموزشی، آمار دانش آموزی و ظرفیت ورودی پایه اول مدارس و مشکلات و چالش های پیش روی اجرای این طرح مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.