
تقویت هویت ملی و ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی، راه مقابه با نفوذ فرهنگی است
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران، کریمیان با بیان اینکه دشمنان ایران اسلامی و قدرت های استکباری سعی دارند با مطرح کردن ایده دهکده جهانی و استفاده از ابزارهای مختلف، سلطه و نفوذ خود را بر جهان گسترش دهند گفت: جنگ نرم و رسانهای و حتی نفوذ فرهنگی و ایدئولوژیک از جمله شیوه های گوناگون استیلای فرهنگی است.
وی یکی از روشهای اصلی استکبار برای رسیدن به اهداف خود كه تسلط بر افکار عمومی و شکلدهی به رفتار ملتها در جهت کسب منافع می باشد را بهرهگیری از جنگ نرم دانست و افزود: در این شیوه، قدرتهای جهانی با تکیه بر رسانههای بزرگ، شبکههای اجتماعی و ابزارهای تبلیغاتی، به تغییر فرهنگها، تضعیف هویت ملی و دینی ملتها میپردازند.
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران، هویت ملی را به عنوان سپری محافظتی در برابر نفوذ فرهنگی دانست و با اشاره به اینکه تقویت هویت ملی و دینی یکی از مؤلفههای اساسی در مقابله با نفوذ دشمنان است افزود: با تقویت این هویت، جامعه میتواند در برابر تهاجمات فرهنگی و سیاسی مقاومت کند و از آسیبهای ناشی از نفوذ بیگانگان جلوگیری نماید.
کریمیان در بخش دیگری از سخنان خود، از وسعت سرزمینی و جوانی جمعیت به عنوان دو مولفه مهم قدرت در هر کشوری یاد کرد و با اشاره به اهمیت جمعیت جوان در تقویت اقتدار ملی گفت: عدم توجه به موضوع جوانی جمعیت به عنوان یکی از مولفه های قدرت؛ امنیت ملی را تهدید خواهد کرد.
سبک زندگی ایرانی اسلامی از دیگر موضوعات مطرح شده و مورد تاکید توسط کریمیان بود؛ وی در این خصوص با تأکید بر اهمیت ترویج سبک زندگی ایرانی-اسلامی، معلمان را بهعنوان سفیران فرهنگی و قشر اثرگذار جامعه معرفی کرد و نقش آنان را در تبیین و اشاعه اصول این سبک زندگی و موضوع جوانی جمعیت بسیار حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: معلمان بهعنوان سفیران فرهنگی جامعه باید بهطور خاص به ترویج سبک زندگی ایرانی-اسلامی و بحث جوانی جمعیت بپردازند.
وی در پایان با اشاره به موضوع مهم آسیب های اجتماعی، از باورهای دینی و ارزشهای اخلاقی مبتنی بر دین، به عنوان یکی از مهمترین عوامل پیشگیری از آسیبهای اجتماعی یاد کرد و افزود: نقش دین در تقویت رفتارهای مثبت، ترویج سلامت روانی و اجتماعی، کنترل انحرافات اجتماعی و ایجاد حس مسئولیتپذیری کلیدی و اثربخش می باشد.