لذت  یادگیری با تنوع بخشی به روش های تدریس و محیط یادگیری

لذت یادگیری با تنوع بخشی به روش های تدریس و محیط یادگیری

  • 1402/10/7 پنج‌شنبه

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش ابتدایی استان ،  گردهمایی مدیران نواحی یک و دو با هدف تبیین طرح‌ها و برنامه‌های دوره ابتدایی در راستای راهکارهای اجرایی شدن سند تحول بنیادین و همچنین کیفیت‌بخشی به فرآیند یاددهی، یادگیری، ارتقای مهارت‌های حرفه‌ای و تبادل تجارب مدیران  برگزار شد.

علی اکبر دریکوند در این گردهمایی بیان داشت : در ادبیات جدید برای مدیران مدارس لقبی با عنوان «راهبران آموزشی و پرورشی» انتخاب شده است و این لقب به این معناست که شخص مدیر، باید فراتر از مدیریت به موضوع نگاه کند، چراکه راهبر کسی است که خط‌ فکری ارائه می‌دهد، اندیشه را هدایت می‌کند و می‌تواند رفتار یک نسل را کنترل کند. تا مدرسه را به یک سازمان یادگیرنده تبدیل کند و فرهنگ اطمینان را در جامعه منتشر کند.

وی مهم‌ترین هدف این گردهمایی را توانمندسازی مدیران دانست و اظهار داشت : مدیریت زمانی فلسفه وجودیش معنای واقعی پیدا می کند که مدیر بتواند با آنچه که در اختیار دارد به بهترین نحو، فعالیت،برنامه ها و کارهایش را برای ارتقاء و پیشرفت مدرسه پیش ببرد

دریکوند با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب، بیان کرد: در سیاست‌ها و برنامه‌های ویژه حوزه ابتدایی باید منویات رهبر معظم انقلاب را سرلوحه کار قرار داد و تلاش کنیم تا بند بند سند تحول بنیادین عملیاتی شود.

وی با اشاره به اینکه جوان امروز برای به دست گرفتن آینده فردای سرزمین خود نیازمند نشاط و شادابی است، گفت: دوره ابتدایی به عنوان مهم‌ترین و زیر بنایی‌ترین دوران تحصیل دانش‌آموزان دارای ویژگی‌هایی خاصی است و علاوه بر رشد روحی روانی و فکری باید به فکر رشد جسمی آنها هم باشیم و مدیران مدارس امروز باید موضوع نشاط اجتماعی را در حوزه کاری خود مدنظر قرار داده و برای ایجاد مدارس شاد تلاش کنند و در راستای اجرای روز بدون کیف برنامه مناسب داشته باشند .

دریکوند خاطر نشان کرد: برای ایجاد لذت دورنی یادگیری در دانش آموزان با تنوع بخشی به روش های تدریس و محیط یادگیری می توانیم بهترین کیفیت بخشی را داشته باشیم همچنین برای ارتقای سطح کیفی آموزشی می‌بایست خانواده‌ها نیز با معلمان مدارس ضمن مساعدت و همراهی لازم دغدغه تربیت نسل موفق، صالح و سالم را داشته باشند.

در پایان معاون آموزش ابتدایی گفت: مدیر مدرسه بعنوان نماینده آموزش و پرورش منطقه، مسئول حسن اجرای فعالیت‌های آموزشی و پرورشی، مالی و اداری مدرسه است، در کلیه امور مدرسه مسئولیت دارد و موظف است بر اساس مقررات با برنامه ریز‌های مناسب و استفاده از مشارکت کارکنان، دانش آموزان و اولیای آنها و با بهره گیری از امکانات و ظرفیت های داخل و خارج مدرسه جهت تحقق اهداف مصوب دوره های تحصیلی تلاش نمایند.
خبر : فاطمه وفایی نژاد

منبع