
شهدا مظهر وفاق ملی هستند
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان گیلان ، محمد حسین رمضانی در آیین چهل و ششمین سالروز شهادت ابراهیم جعفری در مسجد بوئین فومن با تقدیر از خانواده این شهید در برگزاری مراسم مستمر یاد و خاطره اولین شهید فرهنگی استان اظهار داشت: زنده نگه داشتن یاد شهدا مصداق بارز رسالت زینبی بودن است و این مانایی یاد شهدا کمتر از مقام شهادت نیست. وی با تأکید بر ضرورت حضور دانش آموزان در آیین های فرهنگی خاطرنشان کرد: دستگاه تعلیم و تربیت نقش آفرینی دانش آموزان در مراسم ارزشی و فرهنگی از جمله دیدار با خاندان شهدا و آیین های گرامیداشت قهرمانان وطن راهبرد خود می داند چرا که معتقدم همه برنامه های ما در جهت فرهنگ سازی و جامعه پذیری و همچنین تربیت دانش آموزان متعهد و متخصص در راستای سند تحول بنیادین است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان با اشاره به فرا رسیدن 8 دی روز بصیرت ، خاطرنشان کرد: شهدا هماره ، در مسیر بصیرت افزایی بودند و این آیین ها به ما می آموزد که باید همگام و پشت سر ولی فقیه زمان در برابر شبهه افکنی ها عمل کنیم. رمضانی با اشاره به برگزاری دومین کنگره 8 هزار شهید استان گیلان در اردیبهشت سال آینده خاطرنشان کرد: برگزاری آیین های فرهنگی ، تربیتی و علمی با پیوست بصیرتی و آشنایی با شهدای استان از جمله برنامه های آموزش و پرورش استان گیلان در این کنگره بزرگ است.
شهید ابراهیم جعفری بوئینی در تاریخ ششم فروردینماه سال ۱۳۲۶ در خانوادهای مؤمن و مذهبی در روستای بوئین شهرستان فومن دیده به جهان گشود.
او که دبیر مدارس رشت بود . در تاریخ هفتم دی ماه ۱۳۵۷ به همراه عدهای از پزشکان، معلمان و سایر قشرهای مردمی پس از شرکت در راهپیمایی توسط مأموران رژیم پهلوی شناسایی و دستگیر میشود و مأموران با خواباندن وی بر آسفالت خیابان لاکانی رشت با زدن ضربات باطوم برقی او را بیهوش میکنند. شهید ابراهیم جعفری پس از ساعاتی به کمک دوستانش به بیمارستان دکتر حشمت برده میشود و مورد عمل جراحی مغز قرار میگیرد اما به علت خونریزی مغزی بهبودی برایش حاصل نمیشود و او در تاریخ هفتم دی ماه ۱۳۵۷ به شهادت رسید و نامش بهعنوان نخستین معلم شهید در تاریخ انقلاب اسلامی گیلان ثبت شد.
منبع