
دانش آموزان و فرهنگیان اصلی ترین جامعه هدف برای جنگ شناختی دشمن هستند
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان، حجت الاسلام علی عارفی با بیان اینکه در روز 9 دی شاهد خروش خودجوش مردم ایران بودیم، گفت: این روز حماسه ای ماندگار در تاریخ معاصر ایران است.
وی ضمن تبیین خطبه ای از نهج البلاغه گفت: خطبه ای از نهج البلاغه در خصوص قبل از آغاز جنگ جمل است، بر این اساس که "به تحقیق دری باز شده از جنگ بین شما و نه بین کفار روم و یونان، بین شما و بین مسلمانان، نمی توانند مردم بفهمند سنگینی این قصه را به جز اهل بصیرت و بینش و صبر، کسانی که زود و هیجانی تصمیم نمی گیرند، آنها که علم دارند به مواضع حق، اما خیلی ها در دام دشمن می افتند."
وی افزود: برخی جنگ ها را شامل جنگ سخت، جنگ نرم و جنگ شناختی می دانند، اما در واقع جنگ سخت، جنگ ترکیبی و جنگ نرم داریم، که در واقع از ابعاد جنگ نرم می توان به جنگ اقتصادی، جنگ رسانه ای و جنگ شناختی اشاره کرد.
مسئول دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: جنگ نرم، جنگ شناخت ها و ایده هاست، جنگ مغزها و باورهاست، اما ریشه این جنگ کجاست؟
عارفی گفت: بعد از جنگ جهانی دوم این نتیجه حاصل شد که جنگ سخت خرج های فراوان و سودهای گذران و کم دارد، نتیجه مطلوبی هم ندارد لذا جنگ نرم شکل گرفت.
وی تصریح کرد: جامعه هدف جنگ شناختی اول آموزش و پرورش و بعد دانشگاه هاست و با بصیرت افزایی می توان از بسیاری از آسیب های ناشی از جنگ شناختی پیشگیری کرد.
بر پایه این گزارش، صبحگاه اداری اداره کل آموزش و پرورش استان با حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان برگزر شد که این برنامه با سخنان حجت الاسلام علی عارفی مسئول دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان پیرامون موضوع جنگ شناختی و محمد رمضانی رئیس سازمان بسیج فرهنگیان استان در خصوص برگزاری رویداد الف تای مقاومت در کرمان همراه بود.
منبعدوره و وبینار ویژه کلیه فرهنگیان کشور با گواهی معتبر