
برگزاری 53 نشست تخصصی آموزشی و انگیزشی در سهماهه برای دبیران ،مدیران و دانش اموزان در سه ماهه اول سال تحصیلی
به گزارش اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان اردبیل و به نقل از روابط عمومی معاونت آموزش متوسطه استان، مدیرکل آموزش و پرورش استان ، اظهار داشت: تعامل و همافزایی مستمر میان مدیران، معلمان و دانشآموزان، زیربنای تحقق اهداف کلان آموزشی استان است و در این راستا شناسایی دقیق دروس، دانشآموزان و مدارس نیازمند توجه ویژه و تدوین برنامههای هدفمند برای بهبود کیفیت آموزشی، باید در اولویت قرار گیرد.
کلام اله صفری با اشاره به عملکرد مناطق استان در آزمونهای نهایی، افزود: نتایج این آزمونها نشاندهنده نقاط قوت و ضعف سیستم آموزشی در مناطق مختلف است. بررسی دقیق عملکردها و تدوین برنامههایی برای تقویت نقاط قوت و رفع نقاط ضعف، گامی ضروری برای ارتقای کیفیت آموزشی در استان محسوب میشود.
صفری همچنین از تمامی مدیران مدارس خواست تا با بهرهگیری از ظرفیتهای موجود، برنامههای مدون و عملیاتی برای ارتقای سطح علمی دانشآموزان تدوین کنند.
وی تصریح کرد: مشارکت فعال تمام بخشهای آموزشی، اعم از مدارس، معلمان و دانشآموزان، برای دستیابی به نتایج مطلوب ضروری است و این امر تنها با تعهد و تلاش همگانی میسر میشود.
معاون آموزش متوسطه استان در این نشستها با ارائه مباحث مشاورهای و انگیزشی به دانشآموزان، چرخه موفقیت و تأثیر تلاش مستمر بر دستیابی به اهداف بلندمدت را برای آنان توضیح داد.
محمود مشکی در سخنان خود خطاب به دانشآموزان گفت: موفقیت، حاصل برنامهریزی دقیق، اراده قوی و استمرار در تلاش است. شما دانشآموزان باید با هدف گذاری مشخص و بهرهگیری از فرصتهای آموزشی، آینده خود را به بهترین شکل ممکن بسازید.
مشکی همچنین با تأکید بر اهمیت تحلیل نتایج آزمونها، خطاب به مدیران و معلمان مدارس گفت: پس از برگزاری آزمون نوبت اول، نتایج باید بهصورت دقیق تحلیل شود تا دانش آموزانی که نیاز به حمایت بیشتری دارند شناسایی شوند. این فرآیند به ما کمک میکند تا برنامههای تقویتی و جبرانی مؤثرتری برای آنان طراحی کنیم.
گفتنی است این جلسات تخصصی در راستای ارتقای سطح آموزشی و ایجاد انگیزه میان دانشآموزان و معلمان برگزار شد و گامی مؤثر در جهت پیشرفت کیفیت آموزشی استان اردبیل محسوب میشود.
منبع