
مسأله محوری نیاز امروز « پژوهش » کشور است
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان گفت: 21 پژوهش سرای دانش آموزی و پژوهشکده تعلیم و تربیت بازوهای پژوهشی آموزش و پرورش استان گیلان هستند.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان گیلان، محمد حسین رمضانی در آیین اختتامیه هفته پژوهش دانشآموزی در دهکده ساحلی بندرانزلی با اشاره به نیاز دنیای امروز به پژوهش اظهار داشت: هیچ جامعه ای بدون پژوهش توسعه پیدا نمی کند و مسأله محوری نقطه آغاز پژوهش است. وی افزود: پنجمین دوره از جشنواره های علمی پژوهشی پژوهش سراهای دانش آموزی در سال تحصیلی 1403-1402 با تقدیر از 14 دانش آموز منتخب کشوری و 288 دانش آموز مرحله استانی و همچنین داوران استانی از جشنواره های علمی پژوهشی ، مدیران پژوهش سراها، روسا و معاونان ادارات سی و چهار گانه برگزار شده است.
در بیست و هفتمین برنامه معلم پژوهنده(اقدام پژوهشی) بیش از ۳۴۰۰ نفر از فرهنگیان سراسر استان و داوری آن در سطح منطقه ای شرکت کردند که از این تعداد ۱۷۰اثربرتر به مرحله استانی و ۱۴ نفر از این تعداد به مرحله کشوری راه یافتند که در نهایت یک اثر اقدام پژوهی توسط محدثه شعبانی از ناحیه دو رشت موفق به اخذ رتبه کشوری شد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان با اشاره به درخشش دانش آموزان استان در آثار پژوهشی خاطرنشان کرد: در بخش دانش آموزان پژوهشگر نیز ۱۷ دانش آموز پژوهشگر برتر، مخترع و ایده پرداز با کمک و مشارکت پژوهش سراهای دانش آموزی بر اساس ابلاغ وزارت آموزش و پرورش شناسایی و موفق به کسب رتبه استانی شدند که از این میان ۸ دانش آموز استان توانستند رتبه کشوری را از آنِ خود کنند. رمضانی در این مراسم که استاندار هم حضور داشت با بیان برخی مشکلات درباره پژوهش دانش آموزی به ویژه مسائل مالی پژوهش سراها اظهار داشت: فرمانداران به عنوان عضو مهم هیأت امنای این مراکز نقش مهمی در جذب منابع و به ویژه حمایت های پارک علم و فناوری از طرح های تحقیقاتی دانش آموزان و فرهنگیان داشته باشند.
در این مراسم از فرهنگیان و دانش آموزان برتر پژوهش و تحقیق از جمله 14 دانش آموز و مدیران پژوهش سراهای برتر استان (پژوهش سرای دکتر بهزاد ناحیه دو رشت - پروفسور رضا ناحیه یک رشت - جابربن حیان لاهیجان-شهدای گمنام رودبار- بو علی سینا انزلی - شهدای دانش آموزی سیاهکل) قدردانی شد.
منبع