
کرمانشاه 1500 دانشآموز استثنایی دارد
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: یک هزار و ۵۱۲ دانشآموز در مدارس استثنایی استان و ۷ هزار و ۵۰۰ دانشآموز تلفیقی در مدارس عادی تحت نظارت همکاران، مشغول به تحصیل هستند.
به گزارش اداره اطلاعرسانی و روابطعمومی آموزش و پرورش استان کرمانشاه، سلمان محمدی مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه امروز 13 آذرماه در مراسم گرامیداشت روز جهانی معلولان که در مدرسه استثنایی باغچهبان برگزار شد، اظهار کرد: در نظام جمهوری اسلامی ایران، یکی از اصول بنیادین، استقرار عدالت است. عدالت آموزشی نیز بخشی از این نظام است که تلاش میکنیم در این حوزه، گامهای مؤثری برداریم.وی یکی از شاخصهای توسعهیافتگی را در توجه به آموزش و پرورش بهویژه دانشآموزان با نیازهای ویژه عنوان کرد و افزود: در استان کرمانشاه ۷۵ مدرسه استثنایی با ۳۲۶ کلاس درس داریم که چهار مدرسه تخصصی برای ناشنوایان و نابینایان تأسیس شده است.مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: طی دو سال گذشته، ۱۱۵ نیروی تخصصی در حوزه آموزش استثنایی جذب کردهایم. ۱۳ واحد آموزشی جدید و ۳ مرکز جامع آموزشی به ظرفیت مدارس اضافه شده است.وی ادامه داد: در حوزه تربیت بدنی و پرورشی نیز توجه ویژهای به مدارس استثنایی داشتهایم. تا پایان سال، تمامی مدارس استثنایی به امکانات تربیت بدنی مجهز خواهند شد.محمدی یادآور شد: در طی دو سال گذشته، بیش از ۱۱ میلیارد تومان برای تأمین تجهیزات آموزشی و نوسازی مدارس استثنایی اختصاص یافته است. این تلاشها، نتیجه اتحاد و انسجام میان دستگاههای مرتبط ازجمله آموزش و پرورش، بهزیستی، شهرداری و دیگر نهادهاست.
وی افزود: در حال حاضر، حدود یک هزار و ۵۱۲ دانشآموز در مدارس استثنایی استان و ۷ هزار و ۵۰۰ دانشآموز تلفیقی در مدارس عادی تحت نظارت همکاران، مشغول به تحصیل هستند.مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در پایان با اشاره به اهمیت سنجش و آمادگی دانشآموزان بدورود به دبستان، از همه والدین خواست که فرزندان خود را برای انجام فرآیند سنجش به مراکز مربوطه معرفی کنند تا در صورت وجود هرگونه اختلال، با برگزاری دورههای بازتوانی، دانشآموزان عزیز آماده ورود به کلاس اول شوند.