استاندار یزد: بسیاری از افراد بازمانده از تحصیل علی رغم تمایل به تحصیل، اما شرایط اقتصادی، اجتماعی و خانوادگی آن را ندارند لذا باید با نگاهی ویژه و انجام کار جهادی شرایط لازم را برای آنها فراهم کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره آموزش و پرورش، نشست شورای پشتیبانی سوادآموزی استان یزد به ریاست استاندار و به منظور بررسی وضعیت استان در حوزه سوادآموزی و مسائل موجود این حوزه برگزار شد.
استاندار یزد در این نشست، با اشاره به ارزش علم و جایگاه علم آموزی گفت: نهضت سواد آموزی؛ از نخستین نهادهای شکل گرفته به فرمان امام خمینی (ره) از بدو شکل گیری انقلاب اسلامی است.
وی در ادامه به تاثیرات ویژه شکل گیری نهضت سواد آموزی در کشور اشاره و خاطرنشان کرد: به استناد آمار با گسترش موج سوادآموزی در کشور، میزان با سوادی استان از حدود ۵۰ درصد به ۹۴ درصد، در حال حاضر رسیده است.
فاطمی افزود: متاسفانه بسیاری از افراد بازمانده از تحصیل علی رغم تمایل به تحصیل، اما شرایط اقتصادی، اجتماعی و خانوادگی آن را ندارند لذا باید با نگاهی ویژه و انجام کار جهادی شرایط لازم را برای آنها فراهم کرد.
استاندار یزد با بیان اینکه تلاش در مسیر باسوادی افراد، باقیات الصالحات است، اظهارداشت: افراد بازمانده از تحصیل از مظلومترین اقشار جامعه هستند و علم آموزی به این افراد، به منزله زنده کردن آنها است.
فاطمی در همین راستا خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش با بدنه بزرگ و مسائل متعدد، به تنهایی نمیتواند در این مسیر حرکت کند لذا همه دستگاههای استان باید حمایت و همراهیهای لازم را داشته باشند.
وی با اشاره به ضرورت برنامه ریزی جدی برای کاهش حداکثری افراد بازمانده از تحصیل ساکن استان، گفت: هر یک از دستگاهها آمار بازماندگان از تحصیل در جامعه مخاطب خود را احصاء و امکانات و حمایتهای لازم برای سواد آموزی آنها را در اختیار قرار دهند.
استاندار یزد اظهارداشت: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، فرزندان بی سواد کارگران کارخانجات و واحدهای تولیدی بالای ۵۰۰ نفر را احصاء کنند تا مدیر مجموعه به عنوان مسئولیت اجتماعی هزینههای مربوطه را پرداخت کند./ خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد
همه باهم یکصدا ایران
مدرسه قوی-ایران قوی
منبع