ایمان،اخلاص، مهربانی،ایثارانفاق و مسئولیت پذیری اجتماعی6ویژگی بارز معلم

ایمان،اخلاص، مهربانی،ایثارانفاق و مسئولیت پذیری اجتماعی6ویژگی بارز معلم

  • 1403/9/21 چهارشنبه

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی ایمان،اخلاص، مهربانی،ایثارانفاق و مسئولیت پذیری اجتماعی به عنوان 6ویژگی بارزی یاد کرد که دانشجو معلمان، به عنوان معلمان آینده بهارستان علم و ادب  در فرایند خطیر تعلیم و تربیت آینده سازان انقلاب به کار گیرند.

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان جنوبی، سید علیرضا موسوی نژاد، یک شنبه شب در جشن دانشجویی دانشجویان جدید الورود پردیس های دانشگاه فرهنگیان مرکز استان که به مناسبت روز دانشجور در سالن دانشگاه پیام نور برگزار شد؛ اظهار کرد: راهبری و راهنمایی معلم آینده دانش آموز را می سازد.

وی، بر پرهیز از تند خویی و تاب آوری و تحمل معلمان در برابر پرسشگری های دانش آموزان؛ تآکید کرد و ادامه داد:  معلمی می‌تواند کارآمد باشد که نیازهای اساسی دانش‌آموزان در عصر حاضر را به‌خوبی بشناسد و عملکرد خود را برای تأمین این نیازها روزبه‌روز ارتقا بخشد.

مدیرکل آموزش وپرورش خراسان جنوبی،آگاهی،پرسشگری،پژوهشگری وتنوع نیازهای علمی،مهارتی وحرفه ای رابارزترین ویژگی های دانش آموزان و نسل جدید خطه قهستان زمین دانست و تأکید کرد: مدرسه پویا و کارآمد به معلم پویا و کارآمد نیازمند است. معلمی که عملکرد خود را ارتقا بخشیده و همواره درفرایندتعلیم و تربیت و کلاس باانگیزه،پرانرژیو خلاق باشد می‌تواندکارآمد باشد.

نماینده وزیر آموزش و پرورش در خراسان جنوبی، با بیان این مطلب که معلم باید مناعت طبع و استغناء الهی داشته باشد؛ عنوان کرد: معلمی که هیچ‌گاه وضع موجود را وضع مطلوب تلقی نمی‌کند و در هیچ زمانی به وضع موجود قانع و راضی نیست؛ نمی‌تواند نواندیش و تحول‌خواه باشد و آمادگی و صلاحیت لازم برای اعمال تغییرات ضروری را ندارد.

دبیر شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی، آموزش علم نافع و عمل به آن را مهم ترین هنر معلم دانست و گفت: درستی و غلط بودن یک رفتار به ظاهرکم اهمیت و کوچک از سوی معلم؛ می تواند  آینده و زندگی دانش آموزان را در جهت سعادت و شقاوت متحول و دگرگون سازد.

این مقام مسئول در آموزش و پرورش خراسان جنوبی، ادامه داد: علم نافع نجات بخش است چرا که علم نافع می تواند آینده را برای انسان به درستی ترسیم کند تا احساس پوچی و نا امیدی نداشته و از گرفتار شدن در روز جزا نجات پیدا کند ولی تلاش برای کسب ثروت، قدرت، استعمار و استثمار، انسان را بر روی پل صراط گرفتار می کند.

به گفته موسوی نژاد، علم میراث انبیا و ثروت میراث فراعنه است.

منبع