کارگاه‌های تخصصی برای مدیران مدارس با هدف ایجاد آمادگی لازم برای حضور دانش‌آموزان پایه های دهم و یازدهم در امتحانات نهائی خردادماه 1403 در حال برگزاری است

کارگاه‌های تخصصی برای مدیران مدارس با هدف ایجاد آمادگی لازم برای حضور دانش‌آموزان پایه های دهم و یازدهم در امتحانات نهائی خردادماه 1403 در حال برگزاری است

  • 1402/10/6 چهارشنبه

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه از برگزاری کارگاه‌های تخصصی برای مدیران مدارس با هدف ایجاد آمادگی لازم برای حضور دانش‌آموزان پایه های دهم و یازدهم در امتحانات نهائی خردادماه 1403 خبر داد.
به گزارش اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمانشاه، سلمان محمدی مدیرکل آموزش و پرورش استان در گردهمایی مشترک معاونان آموزش متوسطه و مسؤولین آموزش دوره اول و دوم متوسطه، آموزش فنی‌حرفه‌ای و کاردانش و کارشناسان تکنولوژی و گروه‌های آموزشی گفت: کارگاه‌های تخصصی برای مدیران مدارس متوسطه نظری با هدف ایجاد آمادگی لازم برای حضور دانش‌آموزان پایه های دهم و یازدهم در امتحانات نهائی خردادماه 1403 در حال برگزاری است.
وی افزود: با توجه به ضوابط ساماندهی و پذیرش متقاضیان ورود به آموزش عالی و جلوگیری از افت تحصیلی باید به شیوه‌ای مطلوب برای تمامی پایه‌های شاخه نظری برنامه‌ریزی و به‌صورت مناسب جهت بهبود وضعیت آموزشی استان اقدام کرد.
بالاترین مقام مسؤول در آموزش و پرورش استان خاطرنشان ساخت: تحلیل نتایج امتحانات نهائی سال گذشته و احصاء ضعف عملکرد تحصیلی دانش آموزان و برنامه‌ریزی برای جبران آن، اهمیت بسیاری دارد.
محمدی بیان داشت: با توجه به تغییرات ایجاد شده در برگزاری آزمون‌های نهائی در پایه های دهم، یازدهم و دوازدهم و اهمیت ورود دانش‌آموزان به شاخه‌ها، نظارت بر برنامه مشاوران مدارس در دوره اول متوسطه جهت هدایت دانش‌آموزان بر اساس توانایی آن‌ها به شاخه‌ی فنی‌حرفه‌ای و کاردانش و توسعه رشته ریاضی انجام می‌شود.
در ادامه ماشااله پروین معاون آموزش متوسطه استان کرمانشاه در این گردهمایی، اظهار داشت: تمام شاخص‌های کمی و کیفی دوره‌‌های آموزش متوسطه برای ترسیم دقیق وضع موجود استان احصاء شده است و برنامه‌هایی جهت بهبود این شاخص‌ها در کل استان در حال انجام است. 
پروین با اشاره به نقش مدیران مدارس و معلمان در نظام تعلیم و تربیت، افزود: شناسایی نیازهای آموزشی دبیران و مدیران مدارس برای برگزاری دوره‌های دانش‌افزایی برای توسعه صلاحیت‌های حرفه‌ای آنان انجام گرفته است و دوره‌های توانمندسازی در تمامی مناطق انجام خواهد شد.
وی در ادامه، افزود: اشراف کامل بر آئین‌نامه اجرایی مدارس و تسلط بر اسناد بالادستی برای معاونین آموزشی مناطق، مسئولین آموزش و مدیران مدارس یک ضرورت است تا بتوانند فرآیندهای مدارس را به‌درستی و بر اساس قانون و اهداف مشخص شده مدیریت نماید. 
این مقام مسؤول در آموزش و پرورش استان با تاکید بر ارتقای کیفیت آموزش مدارس عادی دولتی و حاشیه‌ای، گفت: نظارت بر فرآیند آموزش حضور 50 درصد ساعت موظف معلمان توانمند در مدارس عادی دولتی برای تحقق رویکرد ارتقای کیفیت آموزشی مدارس دولتی به ویژه مدارس حاشیه یک ضرورت مهم است که مورد تاکید می باشد.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به نقش گروه‌های آموزشی، اظهار داشت: از مهم‌ترین وظیفه گروه‌های آموزشی نظارت بالینی بر کلاس‌های درس و اصلاح و بهبود فرآیند تدریس در کلاس‌های درس است.

۱
فردین یاوری معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش استان در سخنانی اظهار داشت: سرمایه انسانی و منابع انسانی ارتباط تنگاتنگی با یکدیگر دارند و استخدام در آموزش و پرورش کرمانشاه مناسب با نیاز رشته‌های شغلی و انتخاب بهترین‌ها برای ورود و کار در آموزش و پرورش صورت گرفته است.
وی در ادامه گفت: با توجه به اینکه معلمان شریان حیاتی آموزش هستند در سال جاری با انجام مصاحبه‌های تخصصی بهترین‌ها را برای شغل معلمی استخدام کرده‌ایم. 
در پایان معاونان آموزش متوسطه و مسئولین آموزش دوره اول و دوم متوسطه، آموزش فنی، حرفه‌ای و کاردانش و تکنولوژی و گروه‌های آموزشی مناطق روسای ادارات داخلی معاونت متوسطه ضمن تبیین برنامه‌های دوره‌های تحصیلی توصیه‌هایی جهت اجرای برنامه‌ها ارائه کردند.

منبع