
اعزام کاروان تجهیزات مدارس عشایری استان سمنان با اعتبار بیش از ۱۰ میلیارد ریال
به گزارش اداره اطلاعرسانی و روابطعمومی آموزش و پرورش استان سمنان، آیین اعزام کاروان تجهیزات ۳۰ آموزشگاه عشایری استان با اعتبار بیش از ۱۰ میلیارد ریال در راستای ارتقا کیفیت آموزشی با هدف توسعه عدالت و نصیب برابر آموزشی در مدارس عشایری و کمتر توسعهیافته استان با حضور سیدجمال وزیری مدیرکل، معاونان و جمعی از رؤسا و کارشناسان ادارات آموزش و پرورش سمنان، پیش از ظهر شنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۳ در حیاط این ادارهکل برگزار شد.
مدیرکل آموزش و پرورش سمنان ضمن قدردانی از دو معاونت آموزش ابتدایی و پژوهش، برنامهریزی و توسعه منابع استان برای انجام مقدمات کار و اعزام تجهیزات اظهار داشت: تنوع آموزش هرچه بیشتر باشد، بهتر و مؤفقتر است.
وی با تأکید بر مطالعه راهکارهای سند تحول بنیادین افزود: دانشآموز ما باید بر اساس انگارههای ایرانیاسلامی و ترویج فرهنگ و تمدن ایرانیاسلامی تربیت شود و با سند تحول بنیادین است که میتوان آموزش و پرورش را متحول کرد و دانشآموزانی متعهد، مقید، مؤمن، ارزشی و قرآنی پرورش داد و این سند بهمنظور عملیاتیکردن و اجراییسازی تدوین شده و بر مبنای آن باید به توسعه عدالت آموزشی و نصیب برابر آموزشی پرداخت.
وزیری یادآور شد: زمانی میتوانیم به این مؤفقیت برسیم که به تمام ساحتهای ششگانه تربیتی توجه شده باشد و این سند موجب ایجاد یک مدرسه تراز نظام مقدس جمهوری اسلامی شود.
اشتغال به تحصیل بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ دانشآموز عشایری در ۳۳۷ کلاس درس
مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با بیان اینکه مدرسه فرصتگاه مهرورزی و فرصتگاه مهارتآموزی است تأکید کرد: نظام آموزشی نباید خطی باشد و باید تمامی دانشآموزان از امکانات دیجیتال و الکترونیکی برخوردار باشند؛ چراکه در عصر حاضر، دانشآموزان پیش از ورود به دبستان وارد اجتماع شدهاند و نیاز است تا این خلأ در آموزش و پرورش پر شود.
وی یادآور شد: کودکان در تربیت گلخانهای، تراریخته رشد داده شدند که باید از این موضوع جلوگیری شود و با ارائه امکانات و تجهیزات در رشد طبیعی دانشآموزان دخالت نکنیم تا تکبعدی پرورش نشوند و برای همین در آموزش باید به سه ضلع اطمینان تربیت مبنی بر خانواده، مدرسه و اجتماع توجه ویزهای داشت.
وزیری در بخش پایانی سخنانش با بیان اینکه دانشآموزان عشایری، بسیار فرهیخته، باتربیت، نابغه و خلاق هستند، گفت: بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ دانشآموز عشایری در ۳۳۷ کلاس درس مشغول به تحصیل هستند و از ۱۸۳ دانشآموز عشایری پایه دوازدهم، ۵۷ نفر در کنکور پذیرفته شدند.
منبع