معاون آموزش ابتدایی لرستان توسعه و ترویج فرهنگ کتابخوانی را در رشد سواد علمی غیردرسی و تربیت افرادی آگاه و بالغ موثر عنوان کرد.
معاون آموزش ابتدایی استان ، تجهیز کتابخانههای کلاسی را گامی موثر در جهت ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و یکی از اقدامات خوب در ایام منتسب به کتابخوانی عنوان نمود و ادامه داد: اهمیت کتابخوانی و مطالعه بر همگان عیان است. با وجود فناوریهای نوین در حوزه نشر و با وجود کتابهای دیجیتال، هنوز هم کتاب کاغذی جایگاه دیگری در بین علاقهمندان به فرهنگ کتابخوانی دارد.
وی افزود: کتاب و کتابخوانی از نمادهای دانایی و یکی از مظاهر فرهنگ و تمدن در عصر حاضراست که میزان مطالعه یکی از شاخصهای توسعه یافتگی کشورها به شمار میآید و مدرسه بستری مناسب جهت ارتقا فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در بین دانشآموزان است و آینده کشور متعلق به افرادی است که اهل مطالعه و به دنبال کسب علم و دانش باشند.
معاون آموزش ابتدایی استان خیران کتاب را نیز سرمایهگذاران فرهنگی عنوان کرد و با اشاره به کار ماندگار آنها در دنیا و آخرت گفت: ما در طول سال و هر روز و هر لحظه با موضوع کتاب، آگاهی و دانایی سروکار داریم و هفته کتاب فرصتی مناسب برای تمرکز بیشتر بر این مقوله مهم است.