طراحی نشان علمی برای مدارس شاهد

طراحی نشان علمی برای مدارس شاهد

  • 1403/9/3 شنبه

به گزارش اداره اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی آموزش و پرورش استان سمنان، سیدجمال وزیری مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان در آیین تجلیل از دانش‌آموزان ممتاز و ساعی شاهد و ایثارگر استان بر طراحی نشان علمی برای مدارس شاهد و ایثارگر در سه سطح تأکید کرد.

وی با بیان این‌که مدارس شاهد از مدارس برگزیده و شناخته‌شده در کشور هستند، اظهار داشت: انسان‌ها در اعماق قلب خود به‌طور فطری، اعتقادات دینی و ایمان دارند و معتقدم واژه‌هایی مانند شهید، شهادت و ولایت باعث پویایی و سرزندگی در جامعه می‌شوند.

وزیری افزود: دو بال شهادت و ولایت موجبات پیشرفت و توسعه جامعه را فراهم می‌سازد که اگر نباشد جامعه، دچار ایستایی و سکون می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان یادآور شد: کلمه شهید و ولایت، کوثر معرفت و چشمه جوشان و زاینده و کوهساری از معرفت خدا است و خود خداوند شهید را انتخاب کرده است.

وی افزود: دانش‌آموزان ساعی و ممتاز طرحِ شاهد با حمایت و همراهی والدین در مسیر درستی گام نهاده‌اند که باید برای رسیدن به پایان آن و تحقق اهداف متعالی در این مسیر پر فراز و نشیب و طوفان حوادث، کندباور باشند و از این‌که تربیت‌یافته مکتب شهدا هستند قدر بدانند.

وزیری تأکيد کرد: کودک غنی‌شده از درون و سرشار از برون به همه‌چیز آگاه است و از درون، قهرمان ارزش‌های خود است و با علم‌آموزی به هدف غایی خود دست خواهد یافت.

تربیت فرزندان در فضای طبیعی جامعه برای کسب تجربه

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان، هدایت دانش‌آموزان در مسیر رشد طبیعی را وظیفه فعالان حوزه تعلیم و تربیت دانست و از دانش‌آموزان خواست تا کتاب «توتوچان» نوشته‌ی «تتسوکو کورویاناگی» که در حال حاضر مشاور صندوق جهانی طبیعت و سفیر حسن نیت یونیسف است، مطالعه کنند.

وزیری خاطرنشان کرد: والدین، فرزند تراریخته و گل‌خانه‌ای پرورش ندهند؛ بلکه آن‌ها را در فضای طبیعی جامعه رشد دهند تا تجربه‌های متعددی کسب کنند و به کشفیات تازه‌ای دست یابند.

وزیری در بخش پایانی سخنانش تصریح کرد: شرط مؤفقیت، خواندن نماز و قرآن است و دانش‌آموزان باید اهل چرا و پرسش باشند؛ چراکه آن‌ها را به آینده سوق می‌دهد و از سویی، یافته‌های خود را قدر دانسته و به یافته‌های جدیدی برسند تا در آینده نقش و مسئولیتی در جامعه ایفا کنند و فرد مفیدی باشند.

 

منبع