لزوم درک اهمیت جایگاه و نقش مدیران در ارتقای کیفیت آموزشی و شاخص های آموزش و پرورش
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خوزستان؛کارگاه اجرایی دورههای توانمندسازی دبیران و تشکیل کلاسهای تقویت بنیه علمی دانش آموزان با همکاری شرکت ملی نفت ایران با حضور مدیرکل آموزشوپرورش خوزستان و معاون متوسطه در تالار طلائیه برگزار شد.
عبدالله حبیبی مدیر کل آموزش و پرورش استان خوزستان با اشاره به اهمیت جایگاه و نقش مدیران در ارتقای کیفیت آموزشی و شاخص های آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: مدیر مدرسه رکن اصلی تعلیم و تربیت و تحول در آموزش و پرورش است لذا مدیران نقشی اساسی در ارتقای شاخص های تعلیم و تربیت دارند.
وی در ادامه افزود: نظارت بالینی منظم و مستمر یکی از عملکردهای مدیران است و به عنوان راهی برای انجام فعالیتها به صورت مؤثر و توسعه شایستگیها و تواناییهای ایشان می باشد.
مدیر کل آموزش و پرورش استان خوزستان اظهار کرد: برنامه ای منظم برای بازید ناظران اداره کل آموزش و پرورش استان از مدارس تدوین و در حال اجرا می باشد که این بازدیدها نقشی مهم در تبادل تجارب و ارتقای کیفیت آموزشی دارند.
امین برملا معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان خوزستان با اشاره به اهمیت تقویت بنیه علمی دانش آموزان خاطرنشان کرد: برگزاری کارگاه اجرایی دورههای توانمندسازی دبیران و تشکیل کلاسهای تقویت بنیه علمی دانش آموزان با همکاری شرکت ملی نفت ایران گامی در جهت هماهنگی، برنامه ریزی و حرکت بیش از پیش در مسیر تقویت بنیه علمی دانش آموزان استان می باشد.
وی در ادامه افزود: برای حرکت در مسیر رشد و توسعه یکی از مراحل اساسی تبیین وضعیت موجود و استفاده از تمامی ظرفیتهای موجود میباشد. تجزیه و تحلیل امتحانات نوبت دوم، صدور کارنامه عملکردی، انعقاد تفاهم نامه آموزشی و تقدیر و تجلیل از دبیران و دانش آموز تلاشگر و ساعی از گام های اساسی در این مسیر است.
برملا با اشاره به اهمیت نظارت بالینی اظهار کرد: نظارت بالینی یکی از گزینههای نظارتی و کمک مستقیم به دبیران و مدیران در جهت ارتقای کیفیت آموزشی است. وی در ادامه افزود: نظارت بالینی یک فرایند، شیوه و سبکی مشخص برای نزدیکشدن به کلاس درس و بهبود فرایند یاددهی و یادگیری است.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان خوزستان بیان کرد: شورای دبیران محلی براي بررسی مسائل آموزشی، پرورشی، رفتاری و اخلاقی دانش آموزان،تبادل تجارب و تصمیم گیری های آموزشی و پرورشی می باشد لذا مدیران باید اهتمام لازم را در برگزاری جلسات شورا به صورت منظم و مستمر داشته باشند.
وی در ادامه افزود: انجمن اولیا و مربیان و تبیین مسائل آموزشی و پرورشی برای والدین و همچنین استفاده از ظرفیت این انجمن مهم مدرسه را در مسیر سند تحول بنیادین حرکت می دهد.
برملا با اشاره به نظارت و بازدیدهای منظم و مستمر هفتگی از مدارس مناطق و نواحی استان بیان کرد: تهیه پوشه عملکردی برای مدارس طرح نفت نیز به طور خاص مورد توجه می باشد.
منبع