معلمان چندپایه، باید با بهره‌گیری از فرصت‌های آموزشی و توسعه فردی، خود را برای ایفای نقش موثر در رسیدن به قله‌های علم و دانش آماده کنند

معلمان چندپایه، باید با بهره‌گیری از فرصت‌های آموزشی و توسعه فردی، خود را برای ایفای نقش موثر در رسیدن به قله‌های علم و دانش آماده کنند

  • 1403/9/3 شنبه

نشست هم‌اندیشی آموزگاران کلاس‌های چندپایه مدارس روستایی تهران برگزار شد.

به گزارش اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران، نشست هم‌اندیشی آموزگاران کلاس‌های چندپایه مدارس روستایی با حضور علیرضا کریمیان، مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران، معصومه معصومیان، معاون آموزش ابتدایی پایتخت، قره‌خانی، رئیس اداره دوره دوم، راهبران آموزشی مناطق روستایی، و آموزگاران کلاس‌های چندپایه در سالن شهید جهرمی اداره کل آموزش و پرورش برگزار شد.

تاکید بر عدالت تربیتی و کیفیت‌بخشی آموزشی

کریمیان با تقدیر از تلاش‌های آموزگاران کلاس‌های چندپایه اظهار کرد: «کیفیت‌بخشی به تعلیم و تربیت دانش‌آموزان، به‌ویژه در دوره ابتدایی، سرمایه‌گذاری بزرگی برای آینده کشور است. توجه ویژه به مناطق روستایی با هدف برقراری عدالت کمی و کیفی در تعلیم و تربیت، از اولویت‌های اساسی آموزش و پرورش شهر تهران است».

وی همچنین با اشاره به برنامه‌های متنوع توانمندسازی معلمان افزود: «هم‌اندیشی، هم‌افزایی، و انتقال تجربه میان معلمان پیشکسوت و معلمان جوان می‌تواند تحولی بزرگ در فرایند یاددهی و یادگیری کلاس‌های چندپایه ایجاد کند».

توجه به مدیریت زمان و همکاری والدین

کریمیان مدیریت بهینه زمان را مهم‌ترین اصل در کلاس‌های چندپایه دانست و گفت: «طراحی آموزشی مبتنی بر ساحت‌های تربیتی، تحقق اهداف آموزشی و پرورشی را تسهیل می‌کند.»

وی افزود: «جلب همکاری والدین در مناطق روستایی با تقویت اعتماد متقابل، منجر به همسویی خانه و مدرسه و در نتیجه ارتقای کیفیت تعلیم و تربیت دانش‌آموزان می‌شود».

مدیرکل آموزش و پرورش همچنین بر استمرار بازدیدها از مدارس روستایی و برگزاری نشست‌های هم‌اندیشی با مدیران، معلمان، و والدین برای کاهش مشکلات و ارتقای کیفیت آموزشی تأکید کرد.

کلاس‌های چندپایه؛ فرصتی برای عدالت تربیتی

معصومه معصومیان، معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران، کلاس‌های چندپایه را فرصتی ارزشمند برای توسعه عدالت تربیتی دانست و گفت: «این کلاس‌ها می‌توانند مهارت‌های ارتباطی، توسعه واژگان، و کار مشارکتی را در دانش‌آموزان تقویت کنند. »

وی با اشاره به شرایط مدارس روستایی افزود: «عدم تنوع در مدارس این مناطق و تلفیق طبیعی دانش‌آموزان با تفاوت‌های فردی، فرصتی مناسب برای پرورش مهارت‌های چندگانه معلمان ایجاد می‌کند که از طریق برگزاری نشست‌های تخصصی و انتقال تجربه، قابل تحقق است.»

این نشست گامی موثر در جهت ارتقای کیفیت آموزشی و عدالت تربیتی در مناطق روستایی تهران محسوب می‌شود.

 

منبع