مدرسه کانون تحول است؛ برنامه های آموزش و پرورش باید با رویکرد مدرسه محوری تدوین شود
کاظمی، رویکرد اصلی آموزش و پرورش را عدالت محوری و توسعه عدالت آموزشی معرفی کرد و افزود: اولویت بخشی به پیش دبستانی و ابتدایی، مردمی سازی، مشارکت پذیری،کاهش بار اجرایی ادارات، یکپارچه سازی و پرهیز از موازی کاری، تقسیم کار، افزایش ضریب نفوذ برنامه های آموزشی و تربیتی و نتیجه محوری را از دیگر اهداف ما در این وزارتخانه است.
وی ادامه داد: هر اندازه فعالیت های ما به درون مدرسه راه پیدا کند و ضریب نفود آن افزایش یابد به همان اندازه به اهداف اصلی خود دست پیدا خواهیم کرد.
کاظمی تصریح کرد: باید تمام برنامه های آموزش و پرورش با رویکرد مدرسه محوری تدوین شود تا اثربخشی آن مضاعف شود.
وی افزود:حاکمیت رویکرد تربیتی در فضای تعلیم و تربیت به جای رویکردهای حاشیه ای باید در دستور کار قرار گیرد چرا که وظیفه اصلی ما تعلیم و تربیت است و باید اولین گفتمان ما در مدرسه و عرصه تعلیم و تربیت؛ اجرایی سازی سند تحول بنیادین و برنامه های فرهنگی باشد.
وی خطاب به مدیران کل آموزش و پرورش و اعضای شورای معاونان گفت: چالش زدایی و پرهیز از ایجاد چالش در آموزش و پرورش استان ها، انسجام بخشی درونی و توسعه فرهنگ سازمانی، ساده زیستی و پرهیز از تجملات و اشرافی گری در سفرهای استانی و رفتارهای ساده زیستانه مردمی باید سرلوحه کارهایمان باشد.
کاظمی با اشاره به چالش نیروی انسانی تأکید کرد: باید مشکلات نیروی انسانی در بخش های مختلف حل شود.
وی گفت: مسایل و مشکلات مربوط به منابع انسانی، رتبه بندی و آیین نامه ارتقای رتبه بندی، رتبه بندی جدیدالاستخدام ها، جذب نیروهای نهضت سواد آموزی، مسایل معیشتی نیروهای خدماتی و خرید خدمت و ... باید در اولویت رسیدگی قرار گرفته و رفع شود.
منبع