از مادر شهید شیروان حسن زاده در استان گیلان تجلیل شد
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان به همراه رئیس اداره امور مدارس شاهد و ایثارگران استان با حضور در استان گیلان و شهر صومعه سرا، از مجاهدت های معلم شهید شیروان حسن زاده بیشه گاهی و صبر مادر بزرگوارش تجلیل نمودند.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان در این دیدار که با حضور معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش و رئیس اداره امور مدارس شاهد و ایثارگران استان گیلان همراه بود ، هیئت همراه پای درددل های مادر و برادر شهید نشسته و ساعاتی درس صبر و اخلاق از این مادر رنج دیده گرفتند .
حسین میرزائی معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان در این دیدار با اشاره به اینکه دیدار و سرکشی از خانوادههای معظم شهدا جزو وظایف ذاتی مدیران است افزود: یکی از درسهای مهمی که باید از شهدا بیاموزیم دلدادگی، محبت، ارتباط عمیق، دقیق و عملی و پیروی محض شهدا از اولیای دین است.
این مقام مسئول ادامه داد: اگر ارتباط با اولیای دین را از شهدا ، الگو بگیریم و این مهم مبنا را قرار دهیم و به آنها تمسک بجوییم، نجات پیدا خواهیم کرد. آرامش و آسایش و امنیت امروز کشور ما مدیون پرپر شدن عزیزترین افراد جامعه است.
خالقی رئیس اداره امور مدارس شاهد و ایثارگران استان نیز با تاکید بر اینکه خون شهیدان ضامن پیشرفت نظام مقدس اسلامی در همه عرصههاست، ابراز داشت: شهیدان، اهل جهاد همه جانبه، ازخودگذشتگی بودند و باید از شهدا صبر و استقامت، تمسک به قرآن و بصیرت را بیاموزیم.
وی با بیان اینکه شهدا بهترین الگو برای نسل جوان هستند و بهرهگیری از سیره آنان مسیر سعادتمندی انسان را هموار میکند، افزود: عزت و اقتدار نظام اسلامی و عبور از تمامی توطئههای دشمنان به برکت خون مطهر شهیدان است.
بخش مهم این دیدار نشستن پای صحبت مادر شهید بود که با زبان زیبای گیلکی از خاطرات فرزند شهیدش گفت و ....
لازم بذکر است شهید شیروان حسن زاده در سال ۱۳۳۹ در یک خانواده ی مذهبی در روستای بیشه گاه از توابع شهرستان صومعه سرای استان گیلان چشم به جهان گشود.همزمان با شروع جنگ تحمیلی به خدمت مقدس سربازی اعزام شد. بعد از دوران سربازی در آموزش و پرورش صومعه سرا استخدام گردید و متعاقب آن برای خدمت به دانش آموزان محروم به منطقه ی ماهنشان زنجان اعزام گردید. در سال ۱۳۶۵ از زنجان به جبهه های حق علیه باطل اعزام گردید. هنگامی که عملیات کربلای ۵ شروع شد به عنوان امدادگرِ عملیاتی، پیکرهای مجروحِ همرزمان خود را برای مداوا از میدان نبرد به نقاط امن منتقل می کرد که مورد اصابت ترکش خمپاره های نیروهای بعثی عراق قرار گرفت. پس از انتقال به بیمارستان گلستان اهواز در تاریخ ۳/ ۱۱/ ۶۵ به فیض عظیم شهادت نایل گردید پیکرمطهرش در زادگاهش بیشه گاه به خاک سپرده شد.
از دیگر برنامه های این سفر یک روزه دیدار با مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان، غبارروبی و عطرافشانی مزار شهید حسن زاده ، بازدید از مدرسه شاهد امام خمینی ( ره ) صومعه سرا و حضور در جلسه شورای معاونین اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان بود.
منبع