مدرسه بزرگ مقایس دکتر برقعی در قم به بهره برداری رسید
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش قم، مدرسه بزرگمقیاس دکتر برقعی که در زمینی به مساحت چهار هزار و ۴۶۰ مترمربع و زیربنای سه هزار و ۱۹۰ مترمربع به همت خیر دکتر سیدمحمد برقعی و در سه طبقه احداث شده، روز پنجشنبه با حضور مسوولان به بهرهبرداری رسید.
این مدرسه علاوه بر ۱۴ کلاس درس، چهار کارگاه و آزمایشگاه، ۱۵ اتاق اداری و جنبی و همچنین نمازخانهای به مساحت ۲۵۰ مترمربع دارد؛ این مدرسه بزرگمقیاس ضمن بهرهمندی از شاخصههای معماری اسلامی ایرانی، مجهز به سامانه تولید برق از انرژی پاک خورشیدی، سیستم جمعآوری آب خاکستری و همچنین آبگرمکن خورشیدی است.
حجت الاسلام ذوالنوری نماینده قم در مجلس شورای اسلامی در این مراسم با اشاره به ایثار خیران مدرسهساز، گفت: خیران از باهوشترین، زیرکترین، آینده بین ترین و برجستهترین انسانها هستند که کاملا آگاهی دارند پول و سرمایه خود را در کجا هزینه کنند. حجتالاسلام مجتبی ذوالنوری با اشاره به موفقیتهای دانش آموزان در عرصههای علمی و ورزشی، افزود: خیران مدرسهساز با احداث مدارسی فاخر و مجهز، بستر رشد و تعالی دانش آموزان کشور را فراهم میکنند. وی با اشاره به آیات و روایات، اضافه کرد: انجام اقدامات خیرخواهانه و کار نیکو در دنیا ماندگار است و همواره موجب خیروبرکت در زندگی دنیوی و اخروی فرد میشود.
علی درویشی اسرپرست امور آموزشوپرورش عمومی و فنی حرفهای سازمان برنامهوبودجه کشور در این مراسم گفت: رییسجمهور نسبت به بهبود وضعیت مدارس و جمعآوری مدارس سنگی در سطح کشور بهویژه دارای ویژگیهایی است که شروع میشود.
علی درویشی افزود: با عنایت رییس جمهور و رییس سازمان برنامهها پرداخت معوقات و حقالزحمه معلمان، زودتر از سالهای گذشته انجام شده است.
وی اضافه کرد: طبق برنامه هفتم توسعه، سرانه فضای آموزشی باید به 6.1 متر و فضاهای ورزشی به یک مترمربع برسد که این وضعیت سرانههای آموزشی قم حدود 5 متر است که در برخی از مناطق این کشور کمتر از 2 متر است و دولت در مرتبه نخست جبران این جبرانهاست.
وی همچنین با تاکید بر بهبود وضعیت سرانههای آموزشی قم، بیان کرد: وضعیت سرانه آموزشی این استان بهرغم نزدیکی به پایتخت مناسب نیست.
به گفته درویشی، سالانه 300 هزار میلیارد تومان برای جبران فضای آموزشی هزینه میشود
منبع