دبیرخانه دائمی اوقات فراغت دختران پایتخت تشکیل می شود

دبیرخانه دائمی اوقات فراغت دختران پایتخت تشکیل می شود

  • 1403/7/24 سه‌شنبه

مشاور فرماندار تهران از تشکیل دبیرخانه دائمی کارگروه اوقات فراغت دختران پایتخت در راستای اجرای برنامه های تاثیرگذار و هم افزایی بیش از پیش دستگاه ها خبر داد.

به گزارش روابط اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهر تهران، دوازدهمین جلسه شورای راهبردی بانوان با موضوع اوقات فراغت دختران پایتخت با هدف هویت بخشی و فرهنگ سازی با حضور فاطمه رحمانی مشاور فرماندار و مسئول امور زنان و خانواده فرمانداری تهران، زهره سادات لاجوردی نماینده مردم تهران، شمیرانات، ری، پردیس، اسلامشهر درمجلس شورای اسلامی و نمایندگان دستگاههای مختلف به میزبانی اداره کل آموزش و پرورش تهران برگزار شد.

رحمانی در این جلسه به اهمیت ایجاد یک هم افزایی در راستای تهیه برنانه های منسجم و جذب کننده اشاره کرد و اظهارداشت: پیگیری اجرای اوقات فراغت در طول سال می باشد و صرفا در فصل تابستان مطرح نیست. چیدمان اوقات فراغت چه در سطح دانش آموزی و چه دانشگاهی نیازمند بسته های مفرح فرهنگی، آموزشی و هویت بخش و جاذبه دار ویژه این رده سنی باید شکل بگیرد تا نتایج مدنظر این شورای راهبردی محقق شود.

مسئول امور زنان و خانواده فرمانداری تهران بیان داشت: جلسه دوازدهم شورای راهبردی همان جمع بندی جلسه یازدهم بود که به اتمام نرسید و امروز در پی تشکیل این جلسه مقرر شد یک دبیرخانه دائمی برای اجرای مصوبه ها شکل بگیرد و همه دستگاه ها در دبیرخانه این شورا برنامه های خود را ارائه و در همان جلسه مورد ارزیابی قرار بگیرد.

وی با تاکید بر اهمیت شناخت ظرفیت های دستگاه های مختلف در بخش های متنوع، یادآورشد: ظرفیت ها و امکانات فرهنگی هنری سینمایی، ورزش و جوانان در راستای ورزشکار پروری، برنامه های فرهنگی و دیگربرنامه های دستگاه های دیگر در حوزه بانوان بسیار است فقط باید به آن توجه بیشتری شود و این بازنگری با تبیین برنامه های متنوع در راستای هم افزایی هرچه بیشتر و شکل گیری برنامه های جاذبه دار و تاثیرگذار تشکیل شود.

رحمانی همچنین در این جلسه با اشاره به اهمیت اهداف مهم مجلس در ایجاد جاذبه و شکل گیری یک هدف هویت بخش عجین با نگاه ملی، اذعان کرد: اهداف و برنامه ها نیازمند یک نگاه انقلابی و دلسوزانه است که باید به سمت جذب نیروی نوجوان و جوان برود.

وی تاکید کرد: برنامه های بسیاری چیدمان می شود اما جاذبه کافی را برای نسل جدید ندارد، باید این طرح برنامه ها تبدیل به شیوه های جاذب باشد تا هویت بخشی در کنار برنامه ها شکل بگیرد، برای دختران باید الگو سازی در راستای هویت دینی و ملی و آموزش مهارت زندگی ایجاد شود.

برنامه هفتم با پیش بینی برنامه های فرهنگی در راستای وفاق هرچه بیشتر فرزند و والدین

زهره سادات لاجوردی نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس با تاکید بر اهمیت تاثیرگذار بودن برنامه های خاطرنشان کرد: اثرگذاری برنامه ها بسیار حائز اهمیت است، میزان اثرگذاری برنامه ها باید بیشتر از زیبایی برنامه ها باشد، مثلا کارهای بسیاری در حوزه فرهنگ شکل می گیرد و تاثیر مثبتی در جامعه ایجاد می شود در همان زمان برخی فیلم های صداو سیما باعث هویت زایی می شود.

وی افزود: آن چیزی که باعث مدیریت اوقات فراغت در دختران می شود برپایه نیازسنجی، رغبت سنجی و اثرسنجی برنامه ریزی شود، از شیوه های نوین باید برای جذب دانشجو و دانش آموز بهره گرفت.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس عنوان کرد: در برنامه هفتم در راستای اوقات فراغت خانواده برنامه های هدفمندی تبیین شده که باعث پیوند بیشتر والدین و فرزندان می شود و همچنین برنامه هایی برای تامین سلامت روحی و جسمی دانش آموزان و دانشجویان در مواد ۸۹ ،۸۷ و ۹۹ در نظر گرفته شده است، هم افزایی بین دستگاه در راستای ارتقای ظرفیت های اجرایی می تواند تاثیرگذاری بیش از پیشی را در جامعه شکل دهد.

منبع