راهکارهای ارتقا کیفیت فعالیت های پرورشی در آموزش و پرورش
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی سرود را اثر بخش ترین موقعیت تربیتی دانست که یک مربی پرورشی می تواند با استفاده از مفاهیم والای علمی، عقیدتی، حماسی، تاریخی، فرهنگی هنری و حتی ورزشی، با ادبیات و ملودی زیبا خلق کند و شادابی و نشاط را به دانش آموزان هدیه نماید.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان جنوبی، سید علیرضا موسوی نژاد، در گردهمایی معاونین، کارشناسان پرورشی و مدیران مراکز مشاوره استان که به مدت2روز در سالن اجتماعات ایثار بیرجند، برگزار شد، اظهار کرد: سرود باید اخلاقی، تربیتی و انسانسازی باشد.
وی، با بیان این که سرود و هنرهای آوایی در تلطیف روح و جسم افراد نقش بسیار مهمی ایفا می نماید؛ گفت: یکی از مهمترین مولفهها برای تقویت روحیه حماسی دانش آموزان و هویت ملی و دینی نسل جوان با انتقال بسیاری از فرهنگها، ارزشها و هنجارهای دینی، سرود ، موسیقی و نغمههای دینی و انقلابی است.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، با بیان این که رفع شبهات دانش آموزی از ضرورت های کار فرهنگی در مدارس است؛ اذعان کرد: بدون هنر هیچ انسانی به کمال نمیرسد و قابل تصور نیست و دستیابی به کمالات انسانی بدون ابزار هنر، درک هنر، خلق زیباییها و آثار هنری موثر نخواهد بود.
دبیر شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی، با اشاره به لزوم تونمند سازی حرفه ای، شغلی و بصیرتی مربیان پرورشی به منظور پاسخگویی به شبهات دانش آموزان؛ تصریح کرد: امروز یکی از مصادیق مهم جهاد تبیین، پاسخگویی به شبهات علمی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و اعتقادی دانش آموزان است.
نماینده وزیر آموزش و پرورش در خراسان جنوبی از دانش آموزان به عنوان نسل آینده ساز و سرمایه های ارزشمند انسانی جامعه یاد کرد و افزود: در شرایطی که دشمن با استفاده از تمامی ابزارها و رسانه های خود در جنگی ترکیبی، سلامت فکر، اندیشه، جشم و روان دانش آموزان را تهدبد می کند،نباید اجازه دهیم که دانش آموزان از مسیر اصلی تحصیل، تهذیب، ورزش و ارزش های اخلاقی و معنوی جدا شوند.
به گفته موسوی نژاد، تبیین راهبردهای حوزه های مختلف تربیتی و پرورشی، ارتقای توانمندی های کارشناسان، معاونان و مربیان پرورشی و ارائه راهکارهای مناسب برای ارتقا کیفیت فعالیت های پرورشی از مهم ترین اهداف برگزاری این گردهمایی بود.
منبع