هدف طرح روابط عمومی درمدرسه، تحقق ساحت تربیت اجتماعی و سیاسی سند تحول بنیادین در دانش آموزان است
به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی؛ حسین محمدزاده رییس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان؛ صبح امروز با حضور در همایش توانمندسازی دانش آموزان طرح روابط عمومی در مدرسه در شهرستان خواف؛ ضمن تشکر و قدردانی از مدیریت آموزش و پرورش این شهرستان در برگزاری این چنین همایش هایی، طرح روابط عمومی در مدرسه را بروز توانمندی های دانشآموزان استان در ساحت تربیت اجتماعی و سیاسی دانست و عنوان کرد رسالت این طرح در به کارگیری دانشآموزان به عنوان فعال فرهنگی و توانمندسازی آنها در کسب مهارتهای اجتماعی و سواد رسانهای، افزایش خود باوری و مشارکتپذیری آنان در راستای تحقق ساحت تربیت اجتماعی و سیاسی سند تحول بنیادین و توصیههای مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم است.
رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان در خصوص اهمیت دورههای آموزشی سواد رسانهای، اظهار داشت: جامعه امروزی به طور مستقیم با انواع رسانه ها و برنامه های گوناگون در ارتباط است. فهم درست از وضعیت موجود و اطمینان از صحت اطلاعات این رسانه ها، یکی از چالش های مهم به حساب می آید که دانش آموزان روابط عمومی در مدرسه می توانند این خلأ را برای دانش آموزان پر کنند.
محمدزاده خاطرنشان کرد: دانش آموزان روابط عمومی در مدرسه می توانند با حضور در دوره های آموزشی سواد رسانه ای و همچنین حضور در خبرگزاری ها، با مفاهیم کلی و جزئی رسانه آشنا شده و با انعکاس اخبار به موقع و موثق در پیشرفت جامعه مؤثر باشند. با توجه به علاقه و انگیزهای که این دانش آموزان در حوزه خبر و خبرنگاری دارند، در آینده، خبرنگارانی پویاتر خواهیم داشت.
وی هدف از اجرای طرح روابط عمومی در مدرسه را علاوه بر کشف و شناسایی استعدادهای برتر و علاقه مند به خبرنگاری و تحقق ساحت تربیت اجتماعی و تقویت سواد رسانه ای، ایجاد یک شبکه دانش آموزی بزرگ فعال و توانمند در عرصه فرهنگی اجتماعی دانست و اذعان کرد: این شبکه بزرگ از دانش آموزان می تواند تولید محتوا در آموزش و پرورش را تسریع و ارتقاء بخشیده و آن را متحول کند. شرکت دانش آموزان در این طرح که با علاقه مندی به عرصه رسانه، وارد آن می شوند، نوعی ظرفیت است و ما به توانمندیهای آنها اهمیت میدهیم و با این طرح میتوانیم ادعا کنیم که امروزه عزت و تعالی انسانها و خدمت به حوزه تعلیم و تربیت، یکی از بزرگترین دستاوردهای انقلاب است.
محمدزاده خاطرنشانکرد: باید به دانش آموز به عنوان محقق بنگریم و در آن مسائل و چالش ها را با پژوهش و تحقیقات نشان دهیم. این چنین طرح های دانش آموزی به عنوان بازوی حرکت فکری، عامل محکمی برای پیشبرد هدف های اجرایی است که عامل محرک و پیشرونده هدف است. از این رو شبکه سازی دانش آموزی، ارتباط گیری و عضو گیری از میان دانش آموزان مستعد، بسیار مهم است. در این راستا تقویت روحیه مشارکت اجتماعی و امید آفرینی دانش آموزان در آینده، هدف آموزش و پرورش است.
وی با اشاره به اینکه باید علاقه مندی های دانش آموزان به موقع شناسایی شود و از نیروی نوجوانی دانش آموزان برای پیشرفت و توسعه کشور استفاده شود، گفت: یکی از وظایف مهم آموزش و پرورش، شناسایی استعدادهای نهفته دانش آموزان است که باید آموزش و تربیت نسل آینده کشور در حوزه دانش آموزی در مدارس، مورد توجه قرار گیرد. در این راستا فرهنگ سازی و گفتمان سازی، مقوله تربیت و تفهیم اهمیت آموزش و پرورش در جامعه، یکی از رویکردهای اصلی حوزه اطلاع رسانی و اداری در پهن پیکرترین دستگاه تعلیم و تربیت کشور است.
محمدزاده یکی از تهدید ها و چالش های کشور را بی توجهی دانش آموزان در دوره های مختلف تحصیلی به هویت ملی خود دانست و اظهار کرد: دانش آموزانی که در این طرح باعنوان خبرنگار در حوزه آموزش و پرورش فعالیت دارند در تقویت هویت ملی دانش آموزان نقش مهمی دارند.
وی در آخر نقش دانش آموزان در طرح روابط عمومی در مدرسه را در رسیدن به اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مهم عنوان کرد و افزود: دانش آموز خبرنگار به عنوان سفیرانی در مدارس می توانند با تلاش خود آموزش و پرورش را در رسیدن به اهداف سند تحول بنیادین که مدرسه در آن به عنوان کانون تربیتی یاد شده است، یاری کنند.
منبع