یاد شهدا موتور محرکه جامعه است

یاد شهدا موتور محرکه جامعه است

  • 1403/7/4 چهارشنبه

به گزارش اداره اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی آموزش و پرورش استان سمنان، سیدمحمد نبویان معاون برنامه‌ریزی آموزشی و پرورشی اداره‌کل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش در ادامه سفر یک‌روزه خود به استان به‌همراه دکتر احمد همتی نماینده پیشین مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی، محمد همتی مدیرکل پیشین آموزش و پرورش سمنان، سیدجمال وزیری مدیرکل آموزش و پرورش استان و جمعی از معاونان و رؤسای ادارات آموزش و پرورش با حضور در منزل شهید فرهنگی احمد فیروزبخت، با خانواده این شهید والامقام دیدار و گفت‌وگو کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش سمنان در ابتدای سخنانش ضمن گرامی‌داشت هفته دفاع مقدس‌ و یاد و خاطره سه‌هزار شهید استان به‌ویژه شهدای فرهنگی و دانش‌آموز اظهار داشت: جای بسی خرسندی است که کلام شهدا و نام خوش آن‌ها همه‌جا سر زبان‌ها افتاده و باید گفت که صبر خانواده شهدا کمتر از شهادت نیست.

وی افزود: همه ما به‌نوعی در برابر شهدا مسئول هستیم و وظیفه‌ای داریم و تمام مسئولان و مردم جامعه دِینی از شهدا بر گردن‌شان هست که باید به خانواده شهدا ادا کنند و قدردان آن‌ها بوده و در تکریم خانواده شهدا و ایثارگران پیش‌قدم باشند.

وزیری تأکید کرد: به برکت شهدا نهال انقلاب به درخت تنومندی تبدیل شده و دو کلمه شهادت و ولایت باعث سرزندگی جامعه است و به استناد فرمایش مقام معظم رهبری، هویت واحده «امت اسلامی» نباید فراموش شود و همه باید برای تحقق این هدف متعالی، متحد، منسجم و یکپارچه باشیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان يادآور شد: امروزه همه در سایه‌سار شهدا زندگی می‌کنیم و معتقدیم که یاد شهدا موتور محرکه جامعه است و شعله انقلاب و ولایت به ارمغان خون شهدا زنده است و معلمان شهید فیروزبخت و اخلاقی در واقع الگو و اسوه حسنه دانش‌آموزان امروز هستند.

همتی در ابتدای این دیدار ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای هشت‌سال دفاع مقدس به‌عنوان هم‌رزم شهید به بیان خاطراتی از شهید محمود اخلاقی و شهید فیروزبخت در دوران جنگ و ویژگی‌های اخلاقی و رفتاری آن‌ها پرداخت.

برادر شهید فیروزبخت نیز در این دیدار از ویژگی‌های فردی ازجمله مردم‌داری و رازداری شهید سخن گفت و تأکید کرد: شهید فیروزبخت، سیر مطالعاتی داشته و علاوه بر این‌که خودش اهمیت فراوانی برای کتاب و کتاب‌خوانی قائل بود دیگران را به این امر توصیه و تشویق و در راستای نشر کتاب و هدایتگری نسل نوجوان و جوان کشور در مسیر امامت و ولایت تلاش می‌کرد.

گفتنی است، در پایان این دیدار با تقدیم لوح و هدیه‌ای به دست معاون برنامه‌ریزی آموزشی و پرورشی اداره‌کل امور شاهد و ایثارگران وزارت متبوع از خانواده شهید فیروزبخت، تجلیل شد.

شهید فیروزبخت نهم مهر ۱۳۳۴ در شهرستان سمنان به دنیا آمد و تا پایان دوره متوسطه در رشته انسانی درس خواند و دیپلم گرفت. کارمند آموزش و پرورش بود. سال ۱۳۶۰ ازدواج کرد و صاحب یک پسر و یک دختر شد. به‌عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت و بیست‌وهشتم آبان ۱۳۶۲ در پنجوین عراق به شهادت رسید. پیکر وی مدت‌ها در منطقه برجا ماند و سال ۱۳۷۵ پس از تفحص در گلزار شهدای امامزاده اشرف زادگاهش به خاک سپرده شد.

 

منبع