کار پژوهشی با خرد جمعی، مسیر روشن حل چالشهای کلاس درس است
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران، این کتاب شامل ۵۵ راهکار و تجربه زیست در جهت حل هفت چالش آموزشی و تربیتی پساکرونا است که به صورت مدون جهت اشتراکگذاری در استان به چاپ رسیده است.
مسعود بهرامی در این نشست صمیمی با گردآورندگان این اثر، ضمن تبریک این اتفاق کمنظیر و تجلیل از زحمات این عزیزان گفت: هرگاه ما تصمیمی را بر اثر کار میدانی و دریافت نظرات و پیشنهادات و بررسی همه جوانب گرفتهایم در میدان عمل موفقتر بودهایم و هر زمان بر حسب برداشتهای شخصی برنامه و طرحی را ابلاغ کردهایم، با شکست مواجه شدیم.
وی افزود: یکی از خصوصیات ارزشمند و بارز این کار عملیاتی، میدانی بودن آن و از همه مهمتر بر محور کار جمعی بنا شدن آن است که در نوع خود در بخش پژوهشی کمنظیر است.
مدیر کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران گفت: باعث خرسندی است در جمعی حضور دارم که در کنار هم به خلق اثری ارزشمند در جهت اشتراکگذاری تجربیات کلاس درس خود اقدام کرده اند و محور کارهای این اداره کل هم کلاس درس و معلم است و اولویتی بالاتر از این نیست.
در ادامه این نشست که مهدی نیکفر معاون پژوهش برنامهریزی و توسعه منابع و محمدعلی زنجانی معاون آموزش ابتدایی استان نیز حضور داشتند از کتاب معلم، ناجی بحران آموزشی رونمایی شد.
شایان ذکر است تجربیات آموزگاران توسط چهار نفر از همکار به نامهای؛ هادی منصوریفرد، نفیسه خاکیوطن، ریحانه مرادی و نسیم رضازاده جمع آوری و به چاپ رسیده است.