آزمون موردکاوی مدیریت مدارس استان خراسان رضوی با مشارکت یک هزار و صد و سی و چهار داوطلب برگزار شد

آزمون موردکاوی مدیریت مدارس استان خراسان رضوی با مشارکت یک هزار و صد و سی و چهار داوطلب برگزار شد

  • 1403/6/18 یک‌شنبه

محمد شم آبادی رئیس اداره ارزیابی عملکرد وپاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش و دبیر پروژه مهر استان گفت: آزمون مورد کاوی متقاضیان مدیریت مدارس استان پنجشنبه مورخ ٨ شهریورماه به‌طور همزمان با سراسر کشور در ۴۷ حوزه آزمون استان برگزار شد. وی با اشاره به اینکه این آزمون بخشی از برنامه‌های مهم پروژه بزرگ مهر در آموزش و پرورش استان است افزود: هدف برگزاری فرایند انتخاب و انتصاب مدیران، شناسایی و انتخاب مدیران شایسته برای هدایت و راهبری مدارس دوره های مختلف تحصیلی است.

به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی وی با بیان اینکه  این آزمون به‌منظور ارزیابی توانمندی‌ها و صلاحیت‌های مدیریتی متقاضیان طراحی شده است تأکید کرد: مدیران مدارس نقش حیاتی در بهبود کیفیت آموزشی و ایجاد محیطی مناسب برای یادگیری دارند و انتخاب مدیران شایسته می‌تواند تأثیر مستقیم بر موفقیت تحصیلی دانش‌آموزان داشته باشد.

شم آبادی افزود: این آزمون به‌ویژه در شرایط کنونی که نیاز به تحول در نظام آموزشی احساس می‌شود، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و با توجه به تغییرات سریع در رویکردهای آموزشی، انتخاب مدیران انقلابی، کارآمد و توانمند می‌تواند به بهبود عملکرد مدارس کمک کند.

وی گفت: این آزمون که بخشی از فرایند انتخاب و انتصاب مدیران است؛ پنجشنبه در ۴۷ مرکز آزمون در سطح استان برگزار شد و متقاضیان در این آزمون به سوالاتی در زمینه‌های مختلف مدیریتی، آموزشی، پرورشی،اجرایی و مهارت‌های بین‌فردی پاسخ دادند که هدف از طراحی این سوالات، ارزیابی جامع توانمندی‌های فردی و حرفه‌ای متقاضیان بود.

شم آبادی همچنین اشاره کرد که نتایج این آزمون پس از ارزیابی و بررسی‌های دقیق، به‌زودی اعلام خواهد شد و افراد منتخب بر اساس نتایج آزمون و پنل های ارزیابی (مصاحبه حضوری) با نظر نهایی کمیته انتخاب و انتصاب مدیران در ادارات شهرستان ها و مناطق بعنوان مدیر مدرسه منصوب خواهند شد.

رییس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش استان در پایان گفت: این آزمون و تشکیل پنل های ارزیابی نشان‌ از عزم جدی وزارت آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت آموزشی و پرورشی در مدارس و پاسخگویی به نیازهای تربیتی و آموزشی نظام تعلیم و تربیت است و امید است که نتایج آن به ارتقا و بهبود نظام آموزشی و پرورشی کشور کمک کند.

منبع